Take a fresh look at your lifestyle.

FLUTURELE GALACTIC, SUNETE MISTERIOASE

În anul 2012, profesorul Scott Hyman făcea o declarație care a făcut înconjurul lumii.El declara că a observat un semnal intermitent în centrul galaxiei care părea că este dirijat în mod inteligent.

Semnalul era format din cinci emisii energetice de înaltă intensitate și de aceeași amplitudine, fiecare durând zece minute și apărând la un interval de 77 de minute, totul pe o durată de șapte ore.

Nu numai astrofizicienii au fost interesați de acest fenomen, ci și mayașii. Ei știau cu exactitate unde se află centrul galaxiei. Ei au reprezentat într-o gravură centrul galaxiei pe care l-au numit fluturele galactic.

Mayașii erau convinși că sfârșitul omenirii este determinat de ceea ce se întâmplă în centrul galaxiei. În zilele noastre, astronomii afirmă că, centrul galaxiei noastre este un disc rotitor, al cărui centru este o gaură neagră care înghite și dă în permanență naștere la stele.

Este oare posibil ca fenomenul observat de profesorul Hyman să aibă legătură cu credința mayașilor? Răspunsul este da. Se pare că există o puternică convergență între acestea și noile descoperiri științifice. Cu toate aceste, între concepția mayașilor și noile descoperiri științifice există diferențe. Timpul este marea dilemă.

În zilele noastre, timpul este perceput în mod linear și unidirecțional. El poate fi accelerat sau încetinit, conform teoriei relativității, dar nu se poate întoarce înapoi.

Loading...

În cazul mayașilor, lucrurile stau invers. Ei vedeau timpul într-un mod circular. Fiecare lucru avea un început și un sfârșit, dar și un nou început. Orice fenomen se înscria într-o mișcare periodică. Mayașii erau convinși că există sfârșit și început.

Toate piramidele mayașe sunt aliniate în funcție de echinocții și solstiții. Mayașii au prezis, încă de acum 1500 de ani, alinierea exactă a Pământului, a Soarelui și a constelației Pleiadelor, cu centrul galaxiei noastre.

rp_univers_03.jpg

Zgomote ciudate care vin din cosmos au fost înregistrate și în anul 2017. Au fost emise mai multe ipoteze, presiunea atmosferică, extratereștrii, HAARP. Mulți au pus acest fapt pe seama apocalipsei. Apostolul Ioan scria despre șapte trâmbițe care vor suna din cer și vor vesti sfârşitul. Specialiștii de la NASA au altă explicație. Ei susțin că zgomotul ar fi unul natural emis de planeta noastră.

loading...

Comentariile sunt închise.