Fizicienii din Berkeley, California, au reușit să fotografieze și să comunice cu o ființă dintr-o altă lume paralelă

Fizicienii din Berkeley, California, au reușit să fotografieze și să comunice cu o ființă magică dintr-o altă lume, paralelă cu a noastră.

Experiența realizată de cercetătorul american A Johnson într-o cameră cu bule dintr-un laborator de fizică cuantică a uimit pe toată lumea și mai cu seamă a șocat fizicienii care lucrau în acel laborator, care timp de trei zile au căutat să descifreze misterul.

Viața lui Johnson s-a schimbat radical după această inedită experiență. El a declarat că visele nu mai sunt ca înainte, se simte aspirat în sus către alte tărâmuri, de o imensă forță cosmică.

Johnson urmărea la începutul acestei experiențe să pună în evidență procesele de creație și de distrugere a particulelor subatomice. Pe fotografiile făcute de cercetător a apărut o cascadă de un anumit tip de particule, dispuse ca o pânză de păianjen, având în centru o pată albă, ca o stea.

Johnson a simțit brusc o senzație puternică de căldură pe coloana vertebrală, raze de lumină au început să-i apară în jurul capului dându-i amețeli… apoi nimic. Obscuritate.

Loading...

Johnson a rămas fără vedere timp de trei zile. El nu a înțeles ce s-a petrecut, iar medicii nu au avut nicio explicație. Procesul s-a declanșat atunci când i-a apărut steaua de lumină în laborator. Apoi vederea i-a revenit progresiv.
Noaptea, visele sunt extraordinare. El vede cascade cu particule care strălucesc în terminațiile nervoase ale creierului său.

El este branșat permanent, legat în această rețea luminoasă infinită care difuzează în toate direcțiile, făcând ca el să-și perceapă corpul dilatat cât camera sa, cât un oraș.

Ființa aceea i se adresa prin intermediul valurilor de lumină care îi pătrundeau în ființă, transmițându-i gândurile direct, telepatic, fără cuvinte. De fiecare dată când Johnson gândea un cuvânt, el transmitea substanța mentală a cuvântului. Valurile de energie îl înfășurau vorbind cu el.

Când a dorit să știe cum arată acea ființă, el a avut viziunea unei forme singuratice, strălucitoare, așezată pe un tron de nori. Această ființă luminoasă s-a manifestat acolo, în laboratorul de fizică răspunzând întrebărilor lui Johnson.

Este dificil, a spus Johnson, ca știința să înțeleagă această poveste. Ea nu are limbajul necesar pentru a o descrie. Cum să explici că există această ființă luminoasă, că nu este decât un sâmbure de lumină, pierdut în rețeaua fabuloasă cosmică.

stralucire

Ea reprezintă adevărata față a Universului. Această ființă este invizibilă vederii obișnuite, deoarece este dincolo de lumea noastrăloading...
S-ar putea să-ți mai placă și