Fiul secret al lui Adolf Hitler

Fiul secret al lui Adolf Hitler

În anul 1981 este publicată o carte, în Franța, cu un titlu cel puțin ciudat la prima vedere,Numele tatălui tău a fost Hitler”. Este autobiografia lui Jean-Marie Loret, care a pretins că este fiul nelegitim al lui Adolf Hitler. La vremea aceea cartea a făcut furori, a instigat la polemica, iar taberele au fost împărțite în două, unii au susținut că este pură ficțiune în timp ce ceilalți au început să scotocească trecutul misterios al celui care a fost Führer-ul.

Jean-Marie Loret a murit patru ani mai târziu şi nu a fost niciodată capabil să demonstreze linia familiei sale. Cu toate acestea avocatul său din acea vreme, Franois Gibaul a declarat presei locale că văzuse mai multe fotografii defamilie” cu clientul sau şi Hitler în ipostaze apropiate. Această declarație susține încă o dată ideea pe care a invocat-o Loret.

Născut în 1918, Loret a crescut fără să știe nimic de tatăl său. Mama sa, Charlotte Lobjoie, l-a dat spre adopție familiei Loret pentru că nu avea posibilități materiale ca să-l întrețină. La începutul anilor ’50, când mama sa naturală se afla pe patul de moarte, i-a mărturisit fiului său ca în tinerețe a avut o aventură de o noapte cu Hitler. A rămas însărcinată și născuse fiului celui mai demonic om de pe Pământ.

În timpul primului război mondial, Hitler era un tânăr soldat care a luptat în Seboncourt, în regiunea Picardia. Acolo într-o noapte de pomină a anului 1917 cei doi amețiți de licorile bahice au avut o scurtă idilă. Imediat după terminarea războiului au încercat chiar să aibă o relație, dar nu a mers din motive subiective.

În rarele momente în care tatăl tău era prin preajmă, îi plăcea să mă scoată la plimbare. În general aceste plimbări câmpenești se terminau prost pentru că inspirat de natura se lansă în discursuri interminabile.” susținea mama lui Loret.

Pentru că destinul este crud uneori, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Loret a luptat împotriva nemților, înrolându-se chiar înMișcarea de Rezistență”, având numele de codClement”. În vremea aceea nu știa că lupta împotriva tatălui său şi a armatei pe care o conducea atât de bine.

Loading...

La începutul anilor ’70, Loret a început să caute cu disperare dovezi despre tatăl său. A strâns o echipă de specialiști, un istoric, un genetician și un grafolog pentru a desluși misterul paternității. Specialiștii au confirmat că Loret a fost fiul lui Hitler. Cotidianul francez Le Point a publicat la vremea respectivă un articol despre întreaga poveste a lui Loret, jurnaliștii concluzionând că Toți au ajuns la aceeași concluzie, Jean-Marie Loret a fost fiul lui Hitler!”.

Potrivit aceluiași articol, în clipa în care Hitler a ajuns celebru și-a renegat fiul deși îi trimitea bani periodic domnișoarei Lobjoie. De asemenea au fot descoperite plicuri în podul casei în care locuia domnișoara Lobjoie care erau semnate de Hitler. O altă ciudățenie se afla printre picturile Fuhrer-ul, un portret de femeie seamănă identic cu figura fostei sale iubite.

Acestea sunt doar câteva dintre dovezile concrete care certifica ca Adolf Hitler a avut un fiu secret pe care l-a renegat din motive lesne de înțeles.

loading...

Related posts