Bizar

FISURI GIGANTICE, LUNA ȘI PĂMÂNTUL SE EXTIND

Specialiștii de la NASA au dat publicității mai multe fotografii captate de pe lună, în care se poate observa o fisură adâncă, lungă de câțiva kilometri.

Astfel de fisuri au mai fost observate în anii 80, dar aceasta este mult mai mare și mai adâncă în solul lunar. Ceea ce contrariază este faptul că fisura este continuă, seamănă cu un cordon și din punct de vedere topografic nu seamănă cu fisurile terestre ca se formează în urma erupțiilor vulcanice.

Cercetătorul Ralph Juergens susține că această fisură s-a format ca urmare a unei descărcări electrice provenite din sistemul solar. Există cercetători care afirmă că o parte a suprafeței lunare se poate desprinde ca urmare a amplificării acestui fenomen.

În cartea de căpătâi a musulmanilor, Coranul, sunt texte care se referă la faptul că Luna se va rupe în două părți. Se spune că această profeție a fost făcută de Mohamed.

Uniunea Americană de Geofizică a dat un comunicat în care se arată că producerea fisurii nu se înscrie în nicio teorie modernă. Ceea ce se poate afirma este faptul că fisura s-a format ca urmare a unui șoc gravitațional. Fisura are o lungime de peste 43 de kilometri.

Sunt specialiști care consideră că fisura este asemănătoare cu cele care s-au format pe scoarța terestră și de la această ipoteză s-a ajuns la concluzia că Luna este un satelit natural al Pământului și care s-a format ca urmare a unei desprinderi bruște, aL unui impact care s-a produs în perioada de început a formării sistemului solar.

Acest fenomen de apariție de fisuri a fost observat și pe Terra. În Mexic, la granița cu SUA, o fisură enormă s-a format într-o săptămână.

Fisura are o lungime de câțiva kilometri și o adâncime de opt metri. Unii cercetători susțin că Terra se extinde și în urma acestui fenomen se produc fisuri.

O altă teorie se referă la faptul că în apropierea Pământului se află un obiect ceresc uriaș care prin puternica sa forță gravitațională, crapă Pământul.

112634437 - FISURI GIGANTICE, LUNA ȘI PĂMÂNTUL SE EXTIND

În Siberia, un lac uriaș a apărut în mijlocul deșertului, iar în Maroc s-a produs un fenomen similar. Sunt cercetători care susțin că la originea acestor fenomene este inversarea polilor magnetici și apropierea planetei X.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top