Bizar

Ființă umanoidă misterioasă filmată în Sumatra

Un grup de motocicliști a dat peste o ființă umanoidă stranie pe drumurile prăfuite din apropierea orașului Banda Aceh, din Insula Sumatra. Chiar dacă s-au speriat de moarte, motocicliștii au început să filmeze ființa stranie și astfel videoclipul a ajuns pe Youtube.

O întâmplare bizară s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, când un grup de motocicliști a dat peste o ființă umanoidă bizară. Aceștia efectuau o cursa de agrement, pe unul dintre drumurile de lângă orașul Banda Aceh din Sumatra.

Motocicliștii s-au speriat prima dată când au văzut ființa misterioasă și au crezut că sfârșitul le este aproape, unul dintre ei căzând de pe motocicleta sa.

De la zgomotul motoarelor, această ființă a rupt-o la fugă speriată, dar unul dintre motocicliști a reușit s-o filmeze cu ajutorul camerei atașate pe casca sa.

Filmarea a fost încărcată pe Youtube și din acest motiv a stârnit numeroase controverse.

În timp ce unii susțin că este vorba despre un omuleț ciudat, care seamănă foarte bine cu pigmeii care au existat în zonă în secolul al XVII-lea, alții sugerează că este vorba despre o ființă umanoidă venită dintr-o altă lume.

loading...

Interesant este faptul că arheologii au descoperit în 2003 fosilele unei specii de umanoizi de dimensiuni mici, care a trăit pe această insulă în urmă cu peste 90.000 de ani.

sumatra - Ființă umanoidă misterioasă filmată în Sumatra

Acestă specie bizară a fost declarată dispărută de zeci de mii de ani, dar cu toate acestea filmarea motocicliștilor infirmă declarațiile arheologilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top