Fiica lui Michael JACKSON crede că tatăl său a fost asasinat

Paris este fiica lui Michael Jackson și a împlinit vârsta de 18 ani. De curând ea a acordat un interviu revistei Rolling Stones.

Ea a declarat că avea nouă ani atunci când a început scandalul sexual de care era acuzat tatăl său.

Ea și-a amintit cum tatăl său venea în camera celor trei copii și plângea pe umărul lor, spunând că este nevinovat și că este detestat de toată lumea.

Paris se întreabă cum au putut să-i însceneze un asemenea scandal tocmai apropiații lui, oamenii de care avea grijă și-i iubea. Am început să urăsc lumea în care trăiesc, a declarat Paris.

Subiectul este la fel de sensibil pentru Prince, 19 ani și Blanket, 14 ani. Paris a vorbit și despre momentul morții Regelui, așa cum era numit Michael. Oficial, s-a spus că o supradoză medicamentoasă ar fi fost cauza.

Personal, Paris crede că tatăl său a fost asasinat. Tatăl său era epuizat în urma repetițiilor pe care le făcea pentru un turneu mondial care urma să înceapă.

Ea a adus acuzații în acest sens societății medicale AEG Live care are în grijă pe marii artiști americani. Conform spuselor sale, tatăl său a devenit dependent de propofol din cauza medicilor care i-au administrat periodic, mari cantități.

Ea trage un semnal de alarmă și îl pune în gardă pe Justin Bibier față de acest pericol, acesta fiind recunoscut că este dependent de acest medicament.

Michael Jackson - Fiica lui Michael JACKSON crede că tatăl său a fost asasinat

Ea a mai declarat că toată familia este convinsă că Michael a fost asasinat și că în jurul său a fost o adevărată conspirație care a dus la scandalurile prin care a trecut artistul, la depresie, izolare și bineînțeles, la consumul excesiv de medicamente.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.