Figurinele Acambaroro, dovada că oamenii au trăit în timpul dinozaurilor?

Figurinele Acambaroro sunt un set aproximativ 3200 statuete, descoperite în Mexic, care înfățișează oamenii coexistând cu dinozaurii.

La prima vedere figurinele Acambaroro nu au nicio logică, pentru că știința sugerează că dinozaurii au trăit pe Terra în era mezozoicului, adică în perioada cuprinsă între 220 de milioane de ani și 65 de milioane de ani.

Mai mult de atât, am fost învățați că omul a apărut pe Pământ în urmă cu 200.00 de ani. Din aceste date, putem deduce foarte simplu că figurinele Acambaroro nu au nicio noimă și că nu ar fi trebuit să existe.

Cu toate acestea, așa cum ne-am obișnuit și cu alte artefacte de acest gen, ele sunt cât se poate de reale și în 1944, Waldemar Julsrud, un comerciant german, a făcut o descoperire incredibilă în Acambaroro, Mexic. Inițial, comerciantul a zărit pe sol mai multe fragmente de statuete. Atunci a realizat că se confruntă cu o potenţială descoperire importantă.

A angajat mai mulți oameni, care au săpat timp de 7 zile. Au fost scoase la lumina zilei mai multe figurine bizare, care au fost botezate după locul în care au fost descoperite. Acestea sunt nu mai puțin de 3200 de număr și conform specialiștilor sunt niște adevărate opere de artă, executate cu o precizie ieșită din comun.

Cele mai multe dintre ele arată viața oamenilor din trecut, care călăresc dinozauri de mărimi impresionante. Oare aceste figurine demonstrează că omul a existat pe Terra din cele mai vechi timpuri sau dinozaurii au existat în America Latină în urmă cu 200.000 de ani?

Loading...

Răspunsul acestei întrebări este unul extrem de complex pentru că până în prezent nu s-au descoperit schelete de dinozaur mai noi de 65 de milioane de ani vechime și nici oase umane atât de vechi.

Atunci când au fost testate în laborator, s-a stabilit că figurinele Acambaroro au o vechime cuprinsă între 5000 și 6500 de ani. Și atunci cum a fost posibil ca oamenii din acele vremuri să aibă habar despre existența dinozaurilor?

Figurinele Acambaroro

Probabil că figurinele Acambaroro o să rămână un mister pentru o perioadă mai mare de timp și poate că niciodată adevărul nu va ieși la iveală.

Cu toate acestea, există numeroși specialiști care cred cu tărie că omul pe Terra este mult mai vechi decât ne sugerează istoria prezentă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și