Descopera

Fier de Lance: Arma energetică cu care Rusia poate distruge lumea

Undele scalare acționează asupra timpului. Ele modifică viteza și densitatea timpului. Ele au capacitatea de a curba timpul și spațiul.

În cadrul unui experiment, undele scalare au perturbat timpul, orologiile mecanice sau electronice avansau mai rapid sau mai lent, decât în mod normal.

Site-ul Liberty Australia a publicat un articol cu privire la armele scalare, ținute mult timp secret, pe care le deține Rusia. Armele sunt create pe baza electromagnetismul scalar care include și gravitația.

Puterea și capacitatea acestor arme este incredibilă. Programul în care au fost create și dezvoltate aceste arme a început pe vremea existenței URSS-ului și se numește Fier de Lance.

Specialiștii susțin că sunt arme energetice și folosesc energie dirijată în mod convențional. Proiectul a fost ținut secret, departe de ochii occidentalilor.

Debutul utilizării acestor arme începe în anul 1960, când Hrușciov a anunțat că URSS este pe cale să creeze o armă energetică incredibilă.

loading...

Rușii au testat această armă în aprilie 1963, când au reușit să distrugă submarinul atomic USS Thesther, chiar în apropiere de coasta americană.

A doua zi, rușii au produs o explozie gigantică, distrugând un alt submarin, care se afla la 160 de kilometri de Puerto Rico. A fost o demonstrație de forță, în fața căreia lumea occidentală a tăcut și a fost cuprinsă de angoase.

Cu ajutorul acestor arme un avion poate fi deviat de la traseul său sau distrus. Se spune că, în războiul din Vietnam, americanii au pierdut multe avioane în acest mod. Să ne amintim că Rusia a susținut Vietnamul în războiul pe care l-a și câștigat.

Strategii militari vorbesc despre o adevărată armada care este formată din peste o sută de arme foarte puternice.

Sunt voci care susțin că navele spațiale ale NASA care au făcut explozie la câteva minute de la lansare ar fi fost ținta unor astfel de arme. La momentul acestor teribile accidente, americanii au tăcut pentru că nu cunoșteau armada pe care o deținea URSS.

În 12 decembrie 1985, în momentul în care o navetă spațială NASA a făcut explozie la câteva minute de zbor, un avion american la bordul căruia se aflau 250 de soldați americani s-a prăbușit. Trei dintre soldați au scăpat cu viață, iar declarațiile lor au fost capitale.

Într-o emisiune de televiziune au declarat că aparatura avionului nu a mai răspuns la comenzi, după ce o lumină galbenă a învăluit tot avionul. Avionul s-a prăbușit fără să se fi produs fum sau foc.

În anul 1987, două rachete Titan s-au dezintegrat imediat după lansare. Exact în momentul producerii accidentelor, deasupra statului Alabama s-a observat un nor radial.

razboi mondial - Fier de Lance: Arma energetică cu care Rusia poate distruge lumea

În ianuarie 1986, naveta Challenger este lansată de la Cap Canaveral, Florida. Tragedia se produce la câteva secunde de la lansare. O forță uriașă a spart rezervorul principal, după care s-a produs explozia.

În momentul producerii exploziei, deasupra Floridei au căzut mii de păsări moarte. O forță uriașă curățase tot cerul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top