Conspiratii

Fetiţa EXTRATERESTRĂ şi misiunea secretă Apollo 20 | FOTO / VIDEO

O misiune ţinută secretă de NASA. Se spune că proiectul Apollo 20 a fost unul dintre cele mai controversate proiecte derulate în spaţiu.

Programul Apollo a funcţionat între anii 1963-1972 şi a fost a treia misiune spaţială lansată de NASA la care au participat oameni.

Guvernul american a declarat că succesul programului s-a concretizat odată cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Lună, iar proiectul Apollo a fost derulat în continuare, până în anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune în care o navă spaţială s-a deplasat până la Lună şi înapoi.

Cu toate acestea, se pare că proiectul ar fi fost continuat cu încă trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 şi Apollo 20, scrie UFO mania. Înregistrările făcute publice de un fost astronaut,William Rutledge, în vârstă de 78 de ani, arată nava spaţială Apollo 20 pe o suprafaţă care pare a fi Luna, alături de un trup care pare să fi fost al unei fetiţe extraterestre, pe care internauţii au botezat-oMona Lisa”.

Clipurile făcute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, însă, după o vreme, Rutledge a reclamat faptul că i-a fost spart contul de Youtube şi aproape toate clipurile postate de el au fost şterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia făcută fetiţei extraterestre.

extraterestru Fetiţa EXTRATERESTRĂ şi misiunea secretă Apollo 20 | FOTO / VIDEO

Rutledge a declarat că fetiţa extraterestră care ar fi fost descoperită pe Lună avea şase degete la o mână, păr, însă nu avea nări. Potrivit mărturiilor acestuia, creatura nu eranici vie, dar nici moartă”, a fost adusă înapoi pe Terra şi ar mai fi în viaţă, dar ascunsă.

EVZ

loading...
Comments
To Top