Conspiratii

Fetiţa EXTRATERESTRĂ şi misiunea secretă Apollo 20 | FOTO / VIDEO

O misiune ţinută secretă de NASA. Se spune că proiectul Apollo 20 a fost unul dintre cele mai controversate proiecte derulate în spaţiu.

Programul Apollo a funcţionat între anii 1963-1972 şi a fost a treia misiune spaţială lansată de NASA la care au participat oameni.

Guvernul american a declarat că succesul programului s-a concretizat odată cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Lună, iar proiectul Apollo a fost derulat în continuare, până în anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune în care o navă spaţială s-a deplasat până la Lună şi înapoi.

Cu toate acestea, se pare că proiectul ar fi fost continuat cu încă trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 şi Apollo 20, scrie UFO mania. Înregistrările făcute publice de un fost astronaut,William Rutledge, în vârstă de 78 de ani, arată nava spaţială Apollo 20 pe o suprafaţă care pare a fi Luna, alături de un trup care pare să fi fost al unei fetiţe extraterestre, pe care internauţii au botezat-o „Mona Lisa”.

Clipurile făcute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, însă, după o vreme, Rutledge a reclamat faptul că i-a fost spart contul de Youtube şi aproape toate clipurile postate de el au fost şterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia făcută fetiţei extraterestre.

extraterestru - Fetiţa EXTRATERESTRĂ şi misiunea secretă Apollo 20 | FOTO / VIDEO

Rutledge a declarat că fetiţa extraterestră care ar fi fost descoperită pe Lună avea şase degete la o mână, păr, însă nu avea nări. Potrivit mărturiilor acestuia, creatura nu era „nici vie, dar nici moartă”, a fost adusă înapoi pe Terra şi ar mai fi în viaţă, dar ascunsă.

EVZ

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top