Take a fresh look at your lifestyle.

Fenomenul Rods, creaturile zburătoare cu origini necunoscute

Fenomenul Rods se încadrează perfect în sfera misterelor. O sumedenie de creaturi, parcă desprinse dintr-o lume nevăzută, care brăzdează cerul zi și noapte. Acesta este fenomenul Rods, misterios și inexplicabil.

Fenomenul Rods a apărut în centrul opiniei publice în anul 1994, când Jose Escamila, un editor celebru de film din Mexic, a înregistrat câteva imagini cu cerul. Când a privit filmul a realizat că un obiect bizar, lung și subțire a săgetat ecranul. Inițial, a crezut că este vorba despre o pasăre sau o insectă, care s-ar fi apropiat foarte tare de lentila camerei de filmat.

Intrigat de ceea ce văzuse, Escamila a prelucrat imaginile și atunci s-a convins că nu era vorba nici despre o pasăre și nici despre o insectă, ci despre un corp alungit și cilindric. Pornind de la ceea ce văzuse, editorul de film le-a numit pe aceste ființe, Rods. În anii următori, mai multe imagini cu aceste făpturi misterioase au apărut.

Ce sunt Rods?

Imaginile au fost analizate de mai mulți specialiști. Concluzia lor a fost unanimă, pentru că Rods sunt niște ființe sau organisme vii, care nu pot fi văzute cu ochiul liber din cauza vitezei foarte mare cu care zboară. Interesant mai este faptul că sunt dotate cu numeroase perechi de aripi. Cu cât o asemenea ființă este mai lungă cu atât are mai multe perechi de aripi.

În esență, aceste ființe seamănă foarte bine cu insectele filiforme, fără membre reale, ci doar proeminenț

fenomenul rods

Loading...

e. Cu toate acestea, imaginile capturate până în prezent cu aceste organisme, demonstrează faptul că nu seamănă cu nicio altă ființă cunoscute de pe Terra. Probabil că de aici se și trage misterul lor.

Imagini numeroase, teorie inexistentă

După cum era normal, atunci când o specie nouă de animale sau de păsări, sau orice ar fi aceste ființe, este descoperită, oamenii de știință trebuiau s-o cerceteze. Acest lucru s-a întâmplat la nivel superficial, pentru că în ziua de astăzi există, pe internet, numeroase imagini cu aceste ființe.

Se pare că specialiștii nu sunt interesați cu adevărat de ceea ce nu se poate vedea cu ochiul liber. Această atitudine nu face altceva decât să adâncească misterul acestor creaturi și mai mult de atât să lase loc imaginației colective pentru a inventa numeroase teorii cu privire la Rods.


Oare ce sunt aceste creaturi?

loading...

Comentariile sunt închise.