The news is by your side.

FENOMENUL PSI: metoda transmiterii bolilor la distanta!

0

Un raport care a fost declasificat conține date cu privire la un experiment, efectuat în anul 1975, în URSS. Experimentul avea ca obiectiv aprofundarea fenomenului de telepatie și aplicarea telepatiei în tot ce însemna armată, spionaj. Experimentele se realizau cu ajutorul dispozitivelor psihotronice.

Cu ajutorul acestor dispozitive, se inducea la distanță o destabilizare psihică persoanelor vizate.
Specialiștii ruși încercau să dezvolte bio-comunicarea, adică, telepatia, viziuni la distanță, telehipnoza. Mijloacele clasice de comunicare devin ineficiente în momente de război. Este vorba despre bruiaj sau despre războiul nuclear care întrerup comunicarea.

Rușii lucrau la un satelit care putea să înlesnească bio-comunicarea. Satelitul intermedia legătura între subiecți, transmițând undele psihotronice, între cele două persoane. Proiectul a evoluat în așa măsură, încât cercetătorii ruși au reușit să transmită la distanță diferite boli.Cercetătorul rus Gurvitch a făcut o demonstrație prin care a reușit să transmită prin telepatie, la mare distanță, o boală unor celule care se aflau in vitro.

În timp, cercetările cu privire la aceste fenomene s-au dezvoltat și alte țări, ca SUA sau Marea Britanie, au ajuns la performanțe uluitoare. În secolul XXI fenomenul PSI este o armă redutabilă, care poate perturba codurile secrete, utilizate de cele mai puternice servicii secrete din lume.

Mesajele trimise prin diferite forme de comunicare sunt imediat distruse, pentru că ele pot fi citite, de la distanță, prin fenomenul PSI. Prima regulă în spionaj este citește și distruge. Conform unor declarații făcute de un fost spion KGB, actualmente trăiește în SUA, primele experimente de acest gen au început în URSS, în anul 1965, în plin război rece.

Se acționează de la distanță asupra indivizilor cu ajutorul amprentei cerebrale. Alte experimente se realizează cu ajutorul unor magneți care se poziționează pe aura din fotografia subiectului. În anul 1978, are loc campionatul mondial de șah. Finala se joacă între Anatoli Karpov, campion en titre, și Victor Korcinoi. Finala a avut loc în Philipine.

Korcinoi, rus de origine, emigrase în SUA, unde ceruse azil politic. Miza jocului era una foarte mare, era una politică. Fiecare, dintre cei doi, a venit cu echipa lui. În fiecare tabără erau specialiști în fenomene PSI. Echipa lui Karpov era formată din 14 persoane, printre care și un celebru parapsiholog care susținea că a comunicat telepatic cu astronauții ruşi, care se aflau în cosmos.

psi FENOMENUL PSI: metoda transmiterii bolilor la distanta!

Korcinoi este condus cu patru partide la unu. Starea psihică a lui Korcinoi nu este bună. Stafful său roagă organizatorii ca o persoană aflată în primul rând, purta ochelari negri, să fie mutat în ultimul rând, pentru că-i transmitea lui Korcinoi o stare inadecvată jocului. Este vorba despre parapsiholog. Din acel moment Korcinoi preia jocul. Sunt evacuați din sală și yoginii care se aflau în tabăra lui Karpov.

Karpov câștigă finala, cu un scor strâns, șase la cinci. KGB-ul a făcut jocurile prin specialiștii în fenomene PSI.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și