Mozaic

FENOMENUL PSI, FORȚA PSIHICĂ A INDIVIDULUI

Forțele Psi sunt o realitate care nu mai poate fi contestată. Știința face pași repezi pentru a descifra acestui mister. Teoria relativității, demonstrată genial de Einstein, crează premisele teoretice care permit descifrarea într-o oarecare măsură a fenomenului Psi.

Teoria sa implică posibilitatea ca un observator îndepărtat să poată influența obiectiv prin poziția sa rezultatele unor experimente privind transmiterea bioundelor.

Ne referim aici nu numai la punțile de timp Einstein-Rose, teorie care poate explica unele probleme legate de simultaneitatea evenimentelor petrecute în timpi diferiți, dar mai cu seamă la așa-numitul fenomen al curburii timpului, fenomen care poate aduce lumină în premoniție, clarviziune, șamanism.

Percepția extrasenzorială precum și emisia acestor forțe necunoscute telekinetice care influențează și intergerează forțele fizice clasice își trag sorgintea dintr-un complex special de comunicare moștenit de la strămoșii astronauți prin complexul de semnalizare-activare.

Acest complex s-a manifestat mai pregnant la primele generații. Mai apoi, din cauza metișizării, el a apărut din ce în ce mai rar și cu o intensitate mai slabă.

Un caz edificator este cel al americanului Surgleris, care până la vârsta pubertății a putut levita. Pe măsură ce a înaintat în vârstă, nu a mai avut această capacitate.

loading...

Dacă studiem Biblia, vom observa că Hristos a fost înzestrat cu puteri parapsihologice. El a transformat apa în vin, clarviziuni, telekinezie, profeții.

Procrearea lui Hristos fără copulație nu trebuie înțeleasă ca un adevăr absolut. Venirea vestitorilor este momentul în care fecundarea artificială s-a produs. A fost aleasă o fecioară, eliminându-se riscurile unei fecundări suprapuse.

Pe de altă parte, atitudinea de mai târziu a lui Hristos față de mama sa, destul de rece și distantă. Femeie, cine ești tu și ce dorești de la mine, a spus Histos. Această frază dovedește conștiința neapartenenței filiale, biologice, la așa-numita mamă cu care avea foarte puține puncte comune.

Biserica trece foarte repede peste această fază, neacordându-i nicio semnificație. În ceea ce privește moartea și învierea lui Hristos, cele patru evanghelii lasă să se întrevadă cu claritate adevărul și anume existența unei catalepsii și unui tratament de excepție aplicat bolnavului.

Împachetarea în 40 de kilograme de smirnă și aloe și o cantitate apreciabilă de uleiuri speciale l-au readus pe Hristos la viață după moartea aparentă produsă de chinurile provocate de răstignire precum și de îngurgitarea unei cantități apreciabile de oțet.

Dacă luăm în considerare că secta esenienilor din care se trăgea și Hristos, avea cunoștințe foarte avansate în materie de medicină naturistă, fiecare membru al acestei secte fiind considerat un vindecător, vom înțelege de ce acesta a fost salvat de la moarte.

ARMELE PSIHOTRONICE - FENOMENUL PSI, FORȚA PSIHICĂ A INDIVIDULUI

Existența aurei la majoritatea sfinților poate să fie interpretată ca o consecință a unei origini misterioase.
Oamenii de știință susțin că forța fenomenului Psi ține de însăși forța psihică a individului care vine din originile sale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top