Mistere

animale
X-Files

Fenomenul OZN: DISPARIȚII ȘI MUTILĂRI DE ANIMALE

2views

O întâmplare ieșită din comun s-a petrecut în septembrie 2011, în localitatea Louth, Marea Britanie. Mai multe persoane au fost martore la apariția unui OZN, deasupra pajiştei pe care se aflau 1500 de oi și miei. OZN-ul a staționat câteva minute, după care a dispărut în înaltul cerului.

Proprietarul fermei, împreună cu mai mulți angajați s-au deplasat la locul unde fusese observat OZN-ul. Mirarea a fost totală, când au constatat că cele 1500 de oi dispăruseră.

S-au făcut căutări în toată zona. Animalele dispăruseră fără urmă, în câteva minute. Martorii au declarat că, în noaptea respectivă, au observat un OZN cu formă de triunghi, care era luminat puternic în cele trei colțuri și care a staționat 2-3 minute deasupra animalelor, la o distanță de câțiva zeci de metri. Totul s-a petrecut în cea mai mare liniște.

Există martori care se aflau în automobile, pe o șosea din apropierea câmpului și care au declarat că au văzut luminile puternice ale OZN-ului.

Fermierii din zonă au declarat că, este puțin probabil ca 1500 de animale să dispară în câteva minute, fără a lăsa urme. Nu este primul caz de acest gen, numai că, de această dată, numărul animalelor dispărute este foarte mare.

Loading...

Animale mutilate, în special, vaci, cai și oi au fost descoperite în mai multe zone ale lumii. Conform specialiștilor, mutilarea era făcută în circumstanțe anormale. Ne referim la precizia chirurgicală, drenarea totală a sângelui, lipsa organelor sexuale.

În ultimii 30 de ani, în deșertul New Mexico, SUA, au fost descoperite peste 10000 de cadavre ale unor animale, mutilate cu o precizie chirurgicală.

Primul caz de mutilare de acest tip a fost descoperit în anul 1967, în Colorado. Fermierul a raportat la poliție prezența unor lumini puternice deasupra fermei sale.

Când poliția a sosit la fața locului, a descoperit cadavrul unui cal care se descompunea foarte rapid. Pielea prezenta niște incizii care păreau făcute cu bisturiul.

Cadavrele mutilate au fost examinate de specialiști care au concluzionat că animalele de pradă, câinii sălbatici și coioții, nu puteau mutila de asemenea manieră un animal.

Cadavrele nu prezentau urme de sânge, semn că ele fuseseră ridicate și mutilate, după care au fost aruncate pe câmp. Multe dintre aceste cadavre aveau lipsă o ureche, un ochi, organele interne, dar în special, cele sexuale.

animale

În locurile unde au fost descoperite cadavrele nu existau semne de luptă sau pete de sânge. Vegetația din jurul cadavrului prezenta modificări în metabolismul celular, asemănătoare cu cele ale figurilor geometrice descoperite în lanurile de grâu. Modificările metabolismului celular se puteau face cu ajutorul unor microunde de o putere uriașă.

loading...