Fenomenul OZN! Dispariții și accidente cauzate de forțele extraterestre

În mai 2016, în cadrul unor discuții care au avut loc la Ansamblul Național, generalul Jean Daniel Teste, comandant în cadrul armatei franceze, informa că un satelit militat de comunicații, numit Syracuse, a fost perturbat în traseul său de un obiect necunoscut.

Generalul susținea că au fost aduse prejudicii grave sistemului militar de comunicații. Informațiile sale au fost confirmate de un alt general care a completat spunând că un obiect de origine extraterestră a întrerupt activitatea satelitului, care a fost atacat agresiv de un obiect de origine necunoscută.

Nu este primul caz de acest gen. Americanii la rândul lor au declarat că obiecte de mici dimensiuni au fost descoperite în vecinătatea unor sateliți, care au întrerupt activitatea de transmisie a acestora. În alte cazuri, sateliții au dispărut în mod misterios.

Dispariția satelitului Zuma

În ianuarie 2018, satelitul Zuma, lansat de compania Elon Musk dispărea fără urmă. Specialiștii nu pot explica ceea ce s-a întâmplat. Așa cum a scris presa americană, construcția satelitului a fost una costisitoare, peste un miliard de dolari a investit compania.

Aceeași situație s-a produs și cu satelitul japonez Hitomi, care era considerat o adevărată bijuterie a tehnologiei de ultimă generație. Satelitul avea o greutate de 2,7 tone, o lungime de 14 metri și avea ca misiune studierea găurilor negre din Univers, cu ajutorul razelor gamma și X.

Revista National Geographic a prezentat ultimele imagini cu satelitul, în care a putut fi observată o lumină neobișnuită în apropierea lui. Specialiștii care au vizionat imaginile au declarat că s-a produs un fenomen energetic necunoscut.

Loading...

4 aprilie 2018, accident baza militară Nellis, Nevada

Un avion F-16 a intrat în coliziune cu un obiect necunoscut. O declarație succintă pe care a făcut-o comandantul bazei militare cu privire la acest incident, motivând că nu se cunosc detalii despre acest incident, ancheta fiind în curs de desfășurare.

Teste informatice complexe asupra vocii lui Buzz Aldrin

Buzz Aldrin este al doilea om care a pus piciorul pe Lună. Vocea sa și a altor trei astronauți care au efectuat zboruri spațiale au fost supuse unor teste în cadrul Institutului Bioacustic din Albany, Ohio.

satelit

Cei patru au relatat despre experiențele lor din timpul zborurilor spațiale, despre faptul că obiecte de origine necunoscută i-au însoțit în timpul zborurilor și despre pericolele la care au fost expuși.

Înregistrările audio cu aceste declarații au fost analizate în celebrul institut, cu ajutorul unor detectoare performante. Rezultatele au arătat că cei patru au spus adevărul.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și