Fenomene stranii! 8 cazuri inexplicabile din lumea întreagă

Fenomene stranii! 8 cazuri inexplicabile din lumea întreagă

Ce se întâmplă atunci când vedem ceva și nu putem explica? Evenimente ciudate, posibile vizite extraterestre, fenomene pe care nu le putem explica sau obiecte necunoscute, ne fac să credem că nu suntem unici pe Terra. 

Sunete ciudate și inexplicabile

În 1970, un ziar britanic a primit 800 de scrisori de la persoane care susțineau că nu pot dormi, sunt irascibili, din cauza unui zumzet, pe care-l auzeau. În SUA, New Mexico, acest fenomen a durat ani în șir, fără a putea fi explicat. Un alt fenomen ciudat sunt luminile misterioase care sunt văzute în anumite locații de pe glob. Iluzii, miraje, extratereștrii?

Cercurile din lanurile de grâu

Încă din 1970, cercurile din lanurile de grâu au isterizat lumea. Singurele zone în care nu au fost descoperite astfel de fenomene sunt China și Africa de Sud. Unii specialiști susțin că aceste cercuri sunt făcute de oameni, alții susțin că sunt modificări genetice ale grâului, iar alții desigur, vorbesc despre extratereștrii.

Ploile de pești și amfibieni

Ploile de pești și amfibieni sunt cunoscute de acum câteva secole. Sunt numite fenomene Fortean, în onoarea cercetătorului Fort, care s-a ocupat mulți ani de acest fenomen. Ploile de pești, vii sau morți se înregistrează și astăzi în multe zone ale Pământului. Unii cercetători înclină să creadă că sunt efectul vântului care ridică apa din bălți și iazuri. Inexplicabil este faptul de ce aceste ploi aduc o singură specie de pești sau de broaște?

Dacă ar fi un rezultat al furtunilor, aceste ploi at trebui să aducă alge și ierburi, deșeuri și nu doar o singură specie de amfibieni. În 1994, regizorul Jose Escamilla, a urmărit niște imagini filmate și a descoperit niște obiecte în formă de cilindru care zburau pe cer. Par a avea cinci aripioare cu ajutorul cărora zboară. Astfel de obiecte sau ființe au fost descoperite și sub apă. Dacă sunt o specie de animal, de ce nu au fost descoperite până acum?

Nori misterioși

 

În 1814, în Franța au făcut senzație niște nori misterioși care au plutit haotic. De deasupra lor se auzeau niște tunete iar la un moment dat s-a produs o explozie și s-au transformat în mii de pietricele. Acești nori se mișcă contra vântului și lasă niște umbre stranii pe Pământ.
În Long Island sunt martori care vorbesc de nori scuipători. Globul de fulgere este un fenomen destul de rar. Globul plutește, după care explodează și se aude un sunet puternic.

Globuri luminoase

În 1984, în timpul unui zbor, a apărut în avion un astfel de glob luminos. El a plutit minute bune, după care a ieșit prin botul avionului. Nu a lăsat niciun fel de gaură în fuzelaj.

Animale încastrate în piatră

Un alt fenomen inexplicabil este cel legat de animale încastrate în piatră de sute de ani. Ce este mai ciudat este faptul că aceste animale au stat închise în piatră sute de ani, pentru că aceasta este perioada de formare a unei pietre. Odată eliberate din piatră, aceste animale încep să respire și să fugă. Cum a putut animalul să supraviețuiască sute de ani în piatră?

Tunguska

 Un alt fenomen inexplicabil este cel petrecut în 1908, în Tunguska, Siberia. O bilă de foc a căzut, distrugând pădurea pe câteva sute de kilometri. Impactul cu solul a produs un zgomot care s-a auzit la mii de kilometri. Forța exploziei a fost estimată ca fiind de 2000 de ori mai mare decât bomba de la Hiroshima.

Misterul în jurul acestui fenomen continuă și astăzi. Unii cred că a fost un meteorit, alții o navă extraterestră sau un experiment al lui Tesla. Urme de meteoriți nu au fost descoperite în zonă.

Fenomene stranii în masă

În orașul Canneto di Caronia, Sicilia. Este un caz în care se îmbină secrete, observatori cerești, fenomene stranii. În această zonă s-au întâmplat peste 360 de evenimente inexplicabile. Oamenii văd zilnic fenomene stranii.

FENOMENE MISTERIOASE

De la culoarea cerului la obiecte care plutesc pe suprafața apei, obiecte circulare care străbat suprafața cerului, caractere stranii ce apar pe ecranul telefoanelor mobile, obiecte de uz casnic care se deschid și se închid singure, incendii, cazuri de combustie spontană.

Există o bancă cu fotografii edificatoare, asupra cărora specialiștii păstrează tăcerea. La începutul anilor 90 în Alaska s-a întâmplat un fenomen cel puțin bizar. Tot pământul s-a colorat în portocaliu. Cercetătorii nu au putut da o explicație plauzibilă. În multe locuri din lume au apărut cratere uriașe. Pământul se surpă, fără explicații, dând naștere la cratere imense.


Ne găsești pe Facebook, pe pagina Cultură Generală, pe Grupul Cunoașterii sau pe canalul de Youtube, Efemeride TV!


 

Loading...
CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)