Istorie

Fenomene paranormale la CASA ALBĂ

Truman a fost primul dintre președinții SUA care a declarat în public că, la Casa Albă se întâmplă lucruri care țin de supranatural. Se referea la o serie de fantome, care în miezul nopții apăreau pe holurile de la Casa Albă.

Mai târziu, președintele Kennedy a declarat același lucru. Totul a culminat cu o declarație a lui Clinton. Acesta susținea că fantome ale marilor oameni politici bântuie prin Casa Albă.

Acest lucru a fost susținut de oameni politici importanți care au vizitat sau au locuit o perioadă de timp la Casa Albă. Hillary Clinton a declarat că ceva straniu se întâmplă, mai ales noaptea, în anumite locuri din Casa Albă.

Din păcate, la Casa Albă s-au întâmplat multe drame care, în timp, și-au lăsat amprenta. Totul a început cu președintele Lincoln, al cărui fiu a decedat. Soția sa a realizat multe şedinţe de spiritism la Casa Albă, în Camera Verde, în speranța că va reuși să comunice cu fiul său, Willie.

Familia Lincoln devenise dependentă de un celebru medium, care le înlesnea comunicarea cu fiul lor.
Se spune că, Lincoln a luat măsura istorică de eliberare a sclavilor, în urma unei ședințe de spiritism, în care a primit un mesaj de la generalul Backer, un apropiat al său, mort pe câmpul de luptă, care l-a sfătuit să facă acest lucru.
Charles Shokles, un influent personaj politic al vremii, relatează în jurnalul său, că în momentul în care îi făcea o vizită președintelui Lincoln, pianul din cameră a început să leviteze. Spre stupoarea lui Shokles, Lincoln s-a amuzat de ceea ce s-a întâmplat și l-a asigurat că aceste lucruri sunt ceva obișnuit.

În anul 1995, Hillary Clinton a fost supusă unei ședințe de spiritism, în timpul căreia a comunicat cu Eleanor Roosevelt, soția fostului președinte. De asemenea, sunt cunoscute ședințele de spiritism pe care soția președintelui Reagan, Nancy, le efectua la Casa Albă.

loading...

Reagan devenise dependent de aceste ședințe de spiritism și de mesajele pe care le primea, astfel încât, o serie de decizii politice au fost luate ca urmare a acestor ședințe de spiritism. Agenda sa de lucru, și deplasările sale se realizau în funcție de horoscop și mesajele din ședințele de spiritism.

Grădina de trandafiri de la Casa Albă a fost realizată de către soția președintelui Modison. După moartea acestuia, următorul președinte a vrut să distrugă această grădină. Fantoma lui Dorothee, soția președintelui Modison, i-a împiedicat pe muncitori să distrugă grădina. Grădina de trandafiri există și astăzi. Nimeni nu a mai îndrăznit să o distrugă.

Lincoln a fost cel mai mistic dintre președinții de la Casa Albă. El a declarat unor apropiați că va fi reales președinte, dar nu-și va duce mandatul la sfârșit, pentru că va fi asasinat.

Cu câteva zile înainte să se producă asasinatul, el a avut un vis, în care era asasinat într-un teatru. Acest lucru s-a și întâmplat.

Este celebră întâmplarea cu Winston Churchill, care în timpul celui de al Doilea Război Mondial, a fost găzduit la Casa Albă, în camera pe care o ocupase Lincoln. În miez de noapte, Churchill a cerut să fie mutat la un hotel, speriat fiind de fantoma lui Lincoln.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top