The news is by your side.

FENOMENE PARANORMALE, DE LA ESCROCHERIE LA REALITATE

0

Cea mai spectaculoasă întâmplare cu stafii de la sfârșitul secolului al XX-lea s-a petrecut în New Yorc pe Ocean Avenue numărul 112. Terifianta poveste a făcut obiectul unei cărți de mare tiraj și a unui film de succes.

Casa a fost construită în anul 1924, în stil colonial olandez. În anul 1965, casa intră în proprietatea familiei DeFeo. Într-o noapte a anului 1974, fiul cel mare al familiei, Ronaldo, și-a împușcat mama, tatăl, cei doi frați și cele două surori. După un an, casa a fost cumpărată de familia Lutz. Imediat după ce s-au mutat în casă a început calvarul.

Ușile și ferestrele se deschideau singure, în casă se auzeau zgomote și voci stranii. Preotul catolic a fost adus în casă, dar o voce demonică i-a ordonat să plece. Pe pereți au apărut pete de sânge, iar cei trei copii ai familiei au început să aibă un comportament ciudat. Comunicau cu un porc, în care se întrupase o forță demonică.

În una din nopți, mama copiilor a fost aruncată din pat de o forță nevăzută. După 28 de zile de teroare, familia se mută din acea casă. Doi dintre cei mai cunoscuți investigatori în paranormal s-au deplasat în locuință, unde au efectuat investigații. După o perioadă de timp, acest caz avea să ia o turnură neașteptată.

Soții Lutz fuseseră contactați de avocatul lui Ronaldo și contra unei sume mari de bani, soții Lutz au pus la cale această poveste. Mai mult, ei au primit sume importante de bani de la producătorul unui film, dar și de la autorul cărții. Au înscenat toată această poveste pentru importante sume de bani. Peak District este situat în nordul Angliei.

În 24 martie 1990, mai mulți localnici au observat un avion de mari dimensiuni care zbura la joasă altitudine. Avionul semăna cu un vechi bombardier Lancaster. Pentru că ledurile de siguranță erau aprinse, localnicii au sunat la poliție. Printre observatori s-a numărat și un pilot care a declarat că avionul zbura mult sub altitudinea legală a unui zbor de noapte.

Luminile din avion erau aprinse, lucru neobișnuit pentru un zbor de noapte. Au fost trimise echipe de salvare la locul unde se presupunea că s-a prăbușit avionul. A fost descoperită carcasa unui avion, dar care se prăbușise în noiembrie 1948. Atunci au murit toate cele 13 persoane care se aflau la bord.

Copiii au povestit că în incursiunile lor în zona respectivă au întâlnit un bărbat îmbrăcat în uniformă care pretindea că este paznicul locului. Când li s-a arătat o fotografie cu cei care decedaseră în accidentul aviatic, copiii au recunoscut în persoana fostului căpitan Longdon pe cel care spunea că este paznicul zonei.

La câțiva ani de la momentul accidentului, un localnic a descoperit în zonă un inel pe care era inscripționat Longdon. Mai mulți curioși s-au deplasat la locul accidentului sperând că vor avea șansa de a găsi alte obiecte de valoare. Aceștia au părăsit în goană zona, fiindcă au văzut un militar  care îi privea neprietenos. Specialiștii au spus că sunt fenomene pe care capacitatea noastră nu le poate explica.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și