În jurul nostru se petrec fenomene pe care știința nu a reușit să le explice. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Amfibieni închiși în piatră

În peste o sută de cazuri au fost descoperite broaște sau mormoloci închise în carcase de cărbune sau piatră. Batracienii erau acoperiți de mucus și căpătaseră o culoare albă, ca urmare a privării de lumină. Odată intrate în contact cu aerul, animalele au revenit la viață. Unele au trăit 72 de ore, altele nelimitat.

Pentru a se putea forma o carcasă din piatră sunt necesari milioane de ani. Putem concluziona că acești batracieni au o vârstă matusalemică. Unii cercetători au avansat ipoteza că aceștia își pot încetini funcțiile metabolice, încât pot trăi fără cele necesare vieții perioade lungi de timp.

Misteriosul ochi uman

În secolul al XVI-lea, alchimistul Jacob Bohme scria despre capacitatea ochiului de a surprinde figuri și siluete cu colțul ochiului. Aceste imagini dau o stare de neliniște, că ceva s-a întâmplat.

Oamenii de știință nu au putut explica acest fenomen. Unii susțin că aceste imagini sunt realități ale unei alte dimensiuni. Alții consideră că aceste apariții sunt mesageri ai morții.

Loading...

Urme imposibile

Paleontologii au descoperit urme de dinozauri încrustate în piatră. Acestea s-au format de-a lungul zecilor de milioane de ani, după ce dinozaurii au călcat pe un sol moale, care în timp s-a solidificat și s-a transformat în piatră. Misterul apare în momentul în care lângă acestea au fost descoperite și urme umane.

Dacă dinozaurii au dispărut acum 65 milioane de ani, iar oamenii au apărut acum 200000 de ani, cum a fost posibil acest lucru? Astfel de urme au fost descoperite în Nevada și Texas.

Oamenii care se volatilizează

Există mii de mărturii ale unor martori care susțin că persoane care erau în imediata lor apropiere au dispărut instantaneu. Unele persoane au dispărut în plină stradă, în mijloace de transport în comun, în parcuri, sub privirile a zeci de martori. Și de această dată, știința este în imposibilitatea de a da un răspuns.

Răni apărute din senin

Vă treziți dimineața și aveți pe corp vânătăi sau zgârieturi. Chiar dacă subiecții au dormit cu mănuși, rănile au continuat să apară. În unele cazuri, persoanele au fost supravegheate în timpul somnului. Și în acest caz, rănile erau prezente pe corp.

Alunecările prin timp

Avem senzația când intrăm într-un loc, că nu recunoaștem nimic din timpul pe care-l trăim. Unii le consideră vedenii sau halucinații.

lume-paralela

În anul 1953, Archie Carmichael a intrat într-o cafenea din Cotswold. Cei prezenți în cafenea erau îmbrăcați după o modă veche de cel puțin 100 de ani și nimeni dintre cei prezenți nu îi observau prezența. Carmichael și-a pierdut conștiința și s-a trezit la spital.

În alte cazuri, armate fantomatice traversează câmpuri de luptă, avioane de mult ieșite din uz survolează aeroporturi.

loading...