FENOMENE INEXPLICABILE, UMANOIZI CARE ZBOARĂ PE CER

0

Mai mulți turiști care vizitau Sequoia Park de lângă Los Angeles, au fost martorii la un eveniment inedit. Pe cer, au putut fi văzute siluete umane care zburau. Mai mulți turiști au filmat aceste imagini și le-au postat pe internet.

Ufologii au declarat că siluetele erau ale unor umanoizi. Nu este primul caz de acest gen. Anul trecut, în India, mai mulți țărani care se aflau pe un câmp au fost martori la un eveniment similar. Martorii au declarat că, umanoizii au ieșit dintr-un OZN și au plutit mai multe minute deasupra câmpului.

Nigel Watson, cercetător american, a afirmat că astfele de fenomene au fost observate în diverse colțuri ale lumii și că este un fenomen greu de explicat.

În 4 februarie 1977, 14 copii care jucau fotbal în curtea școlii din Broad Haven, Marea Britanie, au fost martori la apariția unui OZN, din care a coborât un umanoid îmbrăcat într-un costum argintiu.

Un alt incident a avut loc în septembrie 1994, în Harare, Zimbabwe. Mai mulți copii care se aflau în curtea școlii, au fost martori la apariția unui OZN din care au coborât două creaturi.

În zona Broad Haven, Marea Britanie, au fost mai multe cazuri în care au fost observate OZN-uri. Această situație l-a determinat pe un parlamentar din Camera Lorzilor să ceară public ministrului apărării, declasificarea documentelor privind apariții de OZN-uri în zona Broad Haven.

Surpriza a fost una de proporții. Zeci de documente făceau referire la astfel de apariții în zona Broad Haven. Rapoartele erau întocmite de controlori de circulație aeriană, șeful Air Force Royal, piloți sau martori care au asistat de la sol la astfel de evenimente.

Nick Pope, care a fost consilier al ministrului apărării, a declarat că în zona localității Broad Haven a fost efectuată o anchetă care a fost secretă mai mulți ani.

Populația din localitate a fost sfătuită să fie discretă și rezervată în privința declarațiilor. Proprietarul unui hotel din zonă a spart gheața și a făcut declarații presei cu privire la apariția OZN-urilor și la faptul că siluete ciudate ies din acestea și plutesc pe cer minute întregi.

În august 2015, deasupra orașului Los Angeles a putut fi văzută silueta unui umanoid care plutea. Martorii au fotografiat și filmat momentul. Au fost sute de fotografii și filme cu ciudata siluetă care plutea pe cer.

FENOMENE MISTERIOASE - FENOMENE INEXPLICABILE, UMANOIZI CARE ZBOARĂ PE CER

În anul 2014, sute de mexicani, locuitori ai unui sat, au fost martori la un eveniment similar. Un humanoid a plutit deasupra localității mai multe minute. S-au făcut poze, filme care au fost preluate de canalele de televiziune. Autoritățile nu au dat nici un răspuns.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și