Mistere

Mistere

Fenomene inexplicabile petrecute în momentele cheie ale istoriei

2views

Supranaturalul există, se manifestă, chiar dacă oamenii îl acceptă sau nu. Sunt multe cazuri în care oamenii și-au prezis moartea cu o exactitate uimitoare. Dacă citim Biblia vom observa multe evenimente care s-au produs și țin de domeniul suprarealului. Moise a separat apele Mării Roșii în două părți.

Să ne aducem aminte de evenimentele tragice din 11 septembrie 2001, când la câteva ore după atentat, din fumul care se degaja din cele două turnuri a apărut chipul diavolului.  Mai jos, vă prezentăm câteva cazuri. Rămâne ca fiecare dintre dumneavoastră să trageți ce concluzii doriți.

Doi tineri căsătoriți s-au mutat împreună, după ce s-au întors din luna de miere. Și-au cumpărat o casă dar au fost nevoiți să se mute rapid din ea. În fiecare noapte, după miezul nopții, auzeau plânsetele unui copil. Sunetele proveneau dintr-un zid al casei. Au spart zidul și au descoperit scheletul unui copil. Scheletul se afla în zid de mai bine de cinci ani. O altă întâmplare s-a petrecut la Paris, acum câțiva ani. Este vorba despre o pereche de tineri care într-o sâmbătă seara au ieșit în club. S-au distrat până spre dimineața, când amețiți de prea mult alcool consumat s-au întors acasă.

A doua zi, au deschis televizorul și la știri au văzut cum în noaptea precedentă, se produsese în Paris un accident, soldat cu doi morți. Cu stupoare s-au văzut în filmulețul difuzat. Cei doi morți erau chiar ei. În anul 1942, imediat după atacul de la Pearl Harbor, SUA erau în alertă de gradul zero, de teama unui atac.
În noaptea de 25 februarie, deasupra orașului Santa Monica, apar niște obiecte zburătoare neidentificate care au staționat minute bune. Au fost lansate spre acestea 1430 de obuze, totul fără rezultat. Acestea s-au retras la fel cum au apărut pe cerul Californiei.

O altă întâmplare cel puțin ciudată s-a produs în SUA. Este vorba despre o tânără care nu poate merge la o petrecere, dat fiind relația tensionată pe care o avea cu părinții săi. Hotărăște să meargă la petrecere, sărind geamul. Ajunsă la petrecere face cunoștință cu un tânăr care îi propune să meargă la o altă petrecere, la prietenii acestuia.
Pe drum, aflați într-un automobil, se produce un accident. Ea se trezește a doua zi dimineață și este anunțată că prietenul ei a murit. Cu ultimele puteri o roagă pe asistentă să le transmite părinților scuzele ei pentru ceea ce a făcut.
Scuzele nu au mai putut fi transmise, pentru că mașina părinților ei fusese lovită chiar de mașina prietenul său. Aceștia decedaseră în urma accidentului.

Loading...

Se vorbește despre combustia spontană, în urma căreia o persoană moare carbonizată, fără nicio explicație plauzibilă.
Specialiștii spun că au cunoscut cazuri în care persoana carbonizată avea hainele intacte pe ea.
Temperaturile care se produc în organism sunt foarte mari. Ce duce la formarea acestor temperaturi nu se cunoaște încă.

supranatural

S-a avansat ideea că se produce un scurt circuit în câmpul electric al corpului uman. Alți specialiști susțin că în stomac se produce un fel de cocktail chimic care declanșează acest fenomen. Alții vorbesc despre un sindrom al morții care este declanșat de spiritul negativ asupra materiei.  Un alt caz care a trezit medicilor un interes major este cel al unei fetițe din Vietnam care cu puterea minții declanșează incendii.  Medicii au constatat că în partea dreaptă a creierului este prezentă o malformație care ar putea duce la aceste consecințe nefaste.

loading...