Mistere

FENOMENE INEXPLICABILE ÎN ROMÂNIA

În după-amiaza zilei de 30 octombrie 2007, un MIG 27 Lanser al Forțelor Aeriene Române a scăpat ca prin minune de ciocnirea cu un OZN. Întâmplarea a fost confirmată atât de pilot, dar și de imaginile surprinse din carlinga avionului. Locotenent-comandor, Marian Mitrică, efectua un zbor de antrenament, la o altitudine de 6500 de metri și avea o viteză de 850 km/oră. Aparatul plecase de la Câmpia Turzii.

Dintr-o dată el a fost lovit de niște obiecte neidentificate care i-au lovit carlinga, distrugând-o. Pilotul s-a aplecat asupra aparatelor pentru a evita curentul uriaș de aer care se formase dar și temperatura de -30 de grade. Deși catastrofa era iminentă, pilotul, cu ajutorul soției sale care se afla în turnul de control, a reușit să ajungă cu bine la sol. Pe înregistrarea zborului se observă că incidentul a durat 67 de milisecunde.

Misterul avea să se amplifice, odată cu începerea anchetei. Rând pe rând, mai multe ipoteze au fost excluse. Nu s-a putut întâmpla o ciocnire cu o pasăre, pentru că altitudinea era foarte mare și nu s-au găsit urme organice. În ceea ce privește fenomenul de gheață, a fost exclus, dat fiind temperaturile foarte ridicate în acea perioadă. În filmările care s-au făcut de la bordul avionului se observă două obiecte neidentificate, care trec pe lângă avion, cu o viteză uluitoare.

Ancheta efectuată și cu ajutorul specialiștilor străini nu a putut da o cauză clară, care să fi dus la acest incident.  Satul Pupezeni se află la 20 km de Bârlad și este alcătuit din 50 de case. În noiembrie 2003, Ionel Constantinescu, angajat al TVR și originar din Pupezeni, anunță telefonic autoritățile despre un fenomen ciudat, care s-a produs deasupra satului. În data de 29 noiembrie, o echipă de specialiști vine la fața locului.

Localnicii au declarat autorităților că încă din octombrie au observat apariția pe cer, a unor lumini foarte puternice. Localnicii susțineau că aceste lumini sunt semne dumnezeiești. La începutul lunii noiembrii, într-o noapte, când o lumină puternică a luminat pădurea din apropierea satului, lângă lumină, spun localnicii, au apărut două avioane care au înconjurat lumina timp de jumătate de oră. Doi săteni care se aflau într-o dimineață în căruță, au povestit că o lumină puternică a învăluit căruța, caii nu au mai vrut să înainteze. A urmat o perioadă de beznă totală și de undeva din văzduh s-a auzit un șuierat puternic.

Specialiștii români au folosit aparatură sofisticată, în cadrul anchetei, dar fără niciun rezultat. Interesantă este poziția sătenilor, față de aceste fenomene. Ei susțineau că aceste lumini sunt semne de la Dumnezeu și că nu trebuie să-ți fie teamă. În data de 05.05.2004, un cameraman român se urcă pe dealul Capela, pentru a admira priveliștea. Era noapte și el trebuia să facă o filmare pentru un spot publicitar. După ce a fost realizat montajul și s-a făcut vizionare peliculei, s-a observat o lumină puternică, care a trecut cu o viteză mare, deasupra orașului Râmnicu Vâlcea.

loading...

mistere - FENOMENE INEXPLICABILE ÎN ROMÂNIA

Într-un interval de 1,41 secunde, lumina a parcurs o distanță de 4 kilometri. Specialiștii au constatat că lumina era formată din patru corpuri luminoase. Fenomenul dispare în chip miraculos. Specialiștii nu au putut da explicații convenționale la acest caz. O altă întâmplare s-a petrecut în satul Nănești, Vrancea, în 30 iunie, 2001, la orele 22.00. Brusc, satul a rămas în beznă, cu toate că satul era alimentat din două surse diferite de electricitate, cu ajutorul a trei transformatoare. Satele din vecinătate aveau energie electrică.
Într-o beznă totală, localnicii au putut observa apariția unei pete roșii care plutea deasupra satului și pe măsură ce se apropia de sol, diametrul ei se mărea, până la 300 de metri. Pata luminoasă se rotea în jurul axei sale.  Această apariție a durat două ore.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top