Fenomene inexplicabile: Fiinţe extraterestre prezente în România

În anul 1517, în 8 noiembrie, o cometă stranie s-a arătat deasupra Țărilor Române. Mărturia este menționată în Letopisețul Moldovenesc. Documentul vorbește despre un semn mare care s-a arătat pe cer. Avea chipul unui om și a zăbovit mult pe cer.

În timpul atacului din 1595, 15 octombrie, al lui Mihai Viteazu, deasupra orașului Târgoviște, aflat sub ocupație turcească, a apărut o cometă care a stat deasupra taberei muntene, două ceasuri. Mai jos, vă prezentăm și alte cazuri care s-au petrecut în România și sunt consemnate în diferite documente.

            Munții Apuseni

            În anul 1904, în Munții Apuseni, un țăran care se afla pe câmp, vede pe cer o roată mare de foc. Roata coboară pe pământ și în fața țăranului apare o ființă.

            Documentul menționează că om cu om s-au privit, fără să-și spună un cuvânt.

Loading...

            Avioane fantomă

            În ianuarie 1913, în spațiul aerian românesc și-au făcut apariția mai multe obiecte zburătoare neidentificate, care au survolat cerul deasupra orașelor Focșani, Brăila, Iași, Târgoviște.

            Triunghiul zburător

            În anul 1967, pe cerul localității Berzeasca, a staționat timp de o oră un triunghi zburător, care a putut fi privit de către localnici.

            Un an mai târziu, același lucru s-a întâmplat deasupra localității Banat. Triunghiul zburător a putut fi observat de meteorologi și ingineri.

            Pădurea Baciu

            În anul 1968, o serie de fotografii au fost realizate și care prezentau un obiect zburător, de formă discoidală, care se deplasa lent deasupra pădurii.

            Bâlea Lac

            În zilele de 23-25 septembrie 1978, nu departe de cabana Bâlea Lac, a avut loc una dintre cele mai terifiante întâlniri de gradul III, precum și unul din rarele cazuri în care oamenii au fost atacați de entități necunoscute.

            Victimele au fost militari, incartiruiți, într-o cabană din apropiere.

            Alexeni

            În ziua de 23 august 1984, deasupra bazei militare de la Alexeni, s-a putut observa prin instrumente optice, un obiect necunoscut.

            Avea o formă ovaloidă, lung de 2-3 metri, părea să fie făcut dintr-un metal care strălucea.

            Mălina

            Un obiect aplatizat, argintiu-mat, fără hublouri sau alte geamuri, plutind în aer cam la 1,5 metri, față de sol. O ceață verde-albăstruie învăluia obiectul.

            Aeroportul Mihail Kogălniceanu

            În octombrie 1988, la orele 14.14 stația radar care deservea aeroportul a semnalat turnului de control și punctului de conducere a zborului, că pe direcția nord-sud se deplasează, la altitudinea de 7000 de metri și cu o viteză de 11000 km pe oră, un obiect format din mai multe obiecte elementare.

            Muntele Retezat

            Un grup de turiști aflat pe valea râului Rea, a observat mai multe lumini, albastre, roșii, verzi, care au luat forma unui paralelipiped, apoi forma unui cilindru.

            Arad

            În iunie 1994, a fost observat un disc luminos, perfect rotund, plutind la trei metri deasupra unui lan de grâu.

            În ușa navei stăteau doi indivizi cu înfățișare umană, aveau ochii oblici, purtau barbă și dădeau din cap.

            Certești

            Un disc de dimensiuni mari a plutit deasupra șoselei, iar lângă acest obiect plutea un omuleț ciudat.

            Aeroportul Otopeni

            În iulie 1997, operatorii din turnul de control au observat între Corbeanca și Buftea o lumină circulară. Păreau să fie două globuri unite la mijloc.

ozn romania

            Râmnicu Vâlcea

            Timp de câteva secunde, în ziua de 05.05.2004, a fost observată o lumină. Părea să fie un corp format din mai multe lumini. Viteza acestuia era foarte mare.

            Câmpia Turzii

            Pe 31 octombrie 2007, în timpul unui zbor de antrenament, desfășurat la baza aeriană 71, carlinga avionului s-a spart, în urma contactului cu patru obiecte neidentificate.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și