The news is by your side.

Fenomene inexplicabile: Casele au inceput sa tremure in Marea Britanie

0

În ultima vreme, fenomene misterioase se petrec de-a lungul şi de-a latul planetei. Aceste fenomene, fie că sunt sunete sau mirosuri bizare, au dat mari bătăi de cap cercetătorilor în efortul lor de a le explica. Până în prezent niciun fenomen straniu de acest tip nu a putut fi explicat cu exactitate şi au fost puse în sertarul subiectelor tabu.

Un astfel de fenomen straniu s-a petrecut în orășelele britanice Devon şi Cornwall. Mai mulţi localnici au apelat la poliţie şi la pompieri reclamând faptul că pământul se mișcă cu putere în toate direcțiile. Astfel, casele trepidau ca şi când un cutremur de mare intensitate se producea. De asemenea, chiar şi sediul poliției s-a zgâlțâit din toate încheieturile. Ciudat este faptul că Institutul Britanic de Seismologie nu a înregistrat niciun seism în zona respectivă.

Pe lângă faptul că toate clădirile din cele două orașele britanice trepidau fără explicații, mai multe zgomote puternice au fost auzite de mai multe persoane. Sunetele erau de o intensitate puternică ca şi cum explozii atomice s-ar fi produs în zonă. Bineînțeles că nu au existat acele presupuse explozii şi nici alte surse logice care ar fi putut să producă aceste sunete asurzitoare.

meteorit Fenomene inexplicabile: Casele au inceput sa tremure in Marea Britanie

Am primit apeluri telefonice care susțineau că inițial s-au produs nişte sunete care imită exploziile şi apoi clădirile şi casele au început să tremure” a declarat inspectorul de poliţie Gareth Twigg pentru BBC.

Nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce s-a produs în cele două orase. Există anumite voci care susţin că zgomotele ar fi putut fi produse de intrarea unui meteorit în atmosferă, dar cum rămâne cu tremurul clădirilor?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și