The news is by your side.

Fenomene greu de imaginat! CÂND REALITATEA DEPĂȘEȘTE FICŢIUNEA

0

Se spune că nu există hazard și nici coincidențe. Celebrul psihanalist Jung vorbea despre sincronicitate, evenimente care se produc simultan ca și cum ar fi programate de o forță necunoscută.

Barajul Hoover, SUA, este unul dintre cele mai mari din lume. Mulți muncitori și-au pierdut viața din cauza condițiilor dificile de muncă.

Prima persoană care și-a pierdut viața s-a numit George Tierney și a murit în 20 decembrie 1920. Ultima persoană care a murit într-un accident la locul de muncă s-a numit tot George Tierney, a murit tot într-o dată de 20 decembrie și coincidență sau nu, era fiul lui George, primul decedat.

În anul 1885, în Ohio, SUA, existau doar două automobile. Într-un stat cu o suprafață considerabilă unde drumurile și şosele erau goale, cele două maşini se ciocnesc și un tragic accident are loc.

Cei doi șoferi au murit. Care era probabilitatea ca cele doua maşini să facă accident? Scriitorul Edgar Allan Poe este autorul romanului Aventurile lui Arthur Gordon Pym. În roman este vorba despre patru mateloți care au naufragiat și pentru a supraviețui l-au omorât și mâncat pe un al cincilea care se numea Richard Parker. Scriitorul a declarat că acţiunea romanului este ficţiune.

Peste 46 de ani, istoria din roman avea să devină realitate. Patru mateloţi și-au omorât un coleg, pentru a supraviețui. Acesta se numea Richard Parker.

În anul 2000, scenaristul serialului Familia Simpson a scris un scenariu după care s-a și turnat un episod care se numea Donald Trump președinte al SUA. Filmul a fost o parodie care a avut un mare succes. După 17 ani, Trump este președinte al SUA.

Primul împărat al Romei a fost Romulus. După 450 de ani, ultimul împărat s-a numit tot Romulus.

În anul 1891, Arthur Rimbaud moare după ce ii fusese amputat un picior. Petrecuse 11 ani în Africa unde s-a și îmbolnăvit. În toată aceasta perioadă, el nu și-a văzut familia.

fenomen-ciudat Fenomene greu de imaginat! CÂND REALITATEA DEPĂȘEȘTE FICŢIUNEA

In timpul vieţii el a scris un poem despre un tânăr care și-a petrecut 11 ani în țările calde și care revine bolnav în Franța unde va muri. Realitatea depășește ficțiunea.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și