X-Files

Fenomene extraterestre. Însemnările unui specialist care a lucrat în cele mai secrete baze americane

Linda Moulton Hawe este jurnalist american și a publicat însemnările unui om de știință american care a lucrat în cele mai secrete baze americane, timp de 22 de ani.

Proiectul la care se face referire se numește Planeta Bleu. Au fost publicate 120 de pagini de însemnări, note și impresii pe care omul de știință, John Mack, le-a realizat pe parcursul mai multor decenii de studii și cercetări.

John Mack face o trecere în revistă a tipurilor de vizitatori extratereștrii. El face referire la extratereștrii gri, de talie mică, care provin din sistemul solar Sirius. O altă categorie provine din Zeta Reticulae, alții fac parte din rasa nordică, înalți și blonzi.

John Mack susține că incidentul de la Roswell, 1947, în care s-a prăbușit un OZN, a fost generat de un radar ultra performant pe care SUA îl experimentau.

În perioada 1955-1979, cele mai multe prăbușiri de OZN-uri s-au produs în Mexic, Argentina, Peru, Bolivia. Incidentele de acest tip au culminat în anul 1981, în Alaska, unde s-a prăbușit un OZN de dimensiuni mari.

Armata americană s-a implicat în toate aceste incidente, recuperând epavele și cadavre de extratereștri. În ceea ce privește răpirile de persoane, John Mack susține că toți aceștia au fost subiecții unor cercetări genetice, față de care extratereștrii sunt foarte interesați.

SUA au un grup de elită, format din ofițeri, care intervin imediat ce s-a produs un incident extraterestru. În mai 2013, a avut loc la Washington o conferință la care au participat oameni de știință și astronauți. Printre aceștia s-a numărat și Edgar Mitchell, astronaut în cadrul misiunii Apollo 14 din 1971. În discursul său, el a vorbit despre existența extratereștrilor, care este un fapt indubitabil.

El a vorbit despre faptul că pe toată perioada călătoriei spre Lună, au fost monitorizați de două OZN-uri. Pe toată perioada de antrenamente și pregătire, astronauții au fost puși în gardă de specialiștii de la NASA, că este posibilă o astfel de întâlnire și să fie precauți în demersurile pe care le vor face.

Legea în SUA privind divulgarea secretelor de stat este foarte aspră cu cei care o încalcă. Mărturiile despre astfel de evenimente se fac sub anonimat sau post-mortem.

Totuși, anumite informații au fost făcute public. S-a spus că armata americană are realizat un manual care conține procedurile după care se face o intervenție la locul unui accident. În cazul extratereștrilor care sunt grav răniți, li se administrează iod pentru a fi ținuți în viață.

În arhivele Germaniei naziste a fost descoperit un document semnat de Mussolini, în anul 1933. Acesta îl informa pe Hitler că a constituit un comitet condus de Marconi, care are drept scop anchetarea și cercetarea prăbușirii unui OZN, în Lombardia. El mai făcea referire la recuperarea a două cadavre de extratereștrii pe care le poate pune la dispoziția oamenilor de știință germani.
Epava OZN-ului și cele două cadavre au fost preluate de către germani.

În anul 1946, când președintele Truman a autorizat proiectul Paperclip, americanii au preluat epava OZN-ului. Truman a fost cel care a organizat o societate secretă, numită Jason, care s-a ocupat cu recuperarea epavelor și a cadavrelor de extratereștri.

ozn Fenomene extraterestre. Însemnările unui specialist care a lucrat în cele mai secrete baze americane

Strănepoata președintelui Eisenhower a prezentat în anul 2005, la CNN, mai multe note și însemnări ale președintelui din care rezulta că între americani și extratereștri fusese încheiată o înțelegere prin care se primea tehnologie în schimbul permisiunii efectuării unor teste genetice.

loading...
Comments
To Top