Mistere

Fenomen straniu.În mai multe orașe din Franța a fost semnalată prezența „părului de înger”

O substanță ciudată, cunoscută sub numele de „păr de înger„, a creat panică în mai mute zone din Franța. Nedumeriți și speriați, localnicii au alertat pompierii, cât și autoritățile locale, cu privire la substanța necunoscută care împânzea străzile.

Pentru prima dată, părul de înger a fost semnalat în Drôme și Ardèche, pentru ca mai apoi să fie semnalat în mai multe orașe din Franța. De culoare albă, precum o pânză de păianjen sau semănând cu firele de mătase, părul de înger a căzut din cer fără ca nimeni să sesizeze fenomenul. Cei mai mulți dintre oameni au crezut că este vorba despre o substanță toxică și din această cauză au intrat în panică.

Cercetătorii ridică din umeri când vine vorba despre explicarea acestui fenomen. Nu se cunoaște modalitatea de formare a părului de înger, dar există voci care îl asociază cu prezența OZN-urilor.

De-a lungul anilor au existat numeroase astfel de evenimente care au fost raportate în diverse zone ale globului. Interesant este faptul că substanța este imposibil de examinat pentru că la atingerea ei se topește și apoi dispare.

Oamenii de știință au sugerat că această substanță se formează în momentul în care un obiect spațial intră în atmosferă iar aerul ionizat de pe câmpul magnetic al obiectului devine vâscos.

par de inger - Fenomen straniu.În mai multe orașe din Franța a fost semnalată prezența "părului de înger"

Părul de înger a mai fost văzut şi în numeroasele apariţii mistice ale Fecioarei Maria sau a fost menționat de mai multe ori atunci când Iisus săvârșea câte o minune. Probabil că există o legătură stranie între Iisus și apariția OZN-urilor în atmosfera Terrei pentru că altfel nu s-ar putea explica existența părului de înger.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top