Take a fresh look at your lifestyle.

Fenomen straniu in Australia:Ploaie uscata sau ploaie de orbs?

Această filmare a șocat întreaga opinie publică. Oamenii de știință nu au nicio explicație pentru acest fenomen straniu, totuși există anumite voci care susțin că nu ar fi vorba despre o ploaie ci despre fenomenulorbs”. Acest fenomen este unul în care mai multe sfere luminoase își fac apariția din motive necunoscute în diverse locuri de pe Terra. Până în prezent nu s-a mai înregistrat niciodată un număr atât de mare de sfere luminoase într-un singur loc.

Aceste entități energetice sunt spiritele celor care au murit și navighează în voie prin spațiul și timpul fizic, în care și-au dus existența fizică. Se mai spune că spiritele apar pentru a prevesti un eveniment viitor. Aceste sfere luminoase nu sunt vizibile cu ochiul liber, fapt pentru care doar în fotografii sau pe camera de filmat devin vizibile.

O altă explicație a sferelor luminoaseorbs” a mai fost dată și de un grup de cercetători, Miceai Ledwith, fost preşedinte al Maynooth College din Irlanda şi Klaus Heinemann, profesor la Stanfortd University din California şi fizician la NAŞA, care au pus bazele unei cercetări intitulate The Orb Project. Autorii au intenţionat să clarifice fenomenul „fiinţelor inteligente din invizibil”, supunând fotografiile unei analize ştiinţifice riguroase. În final, Miceai Ledwith şi Klaus Heinemann au ajuns la concluzia că pe imagini fotografice sunt redate fiinţe inteligente, ale căror corpuri sunt făcute din materii invizibile. Aşadar, în opinia celor doi cercetători, sferele luminoase sunt de fapt reflecții ale ființelor spirituale al căror corp este invizibil în lumea din care facem parte.

 

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.