Take a fresh look at your lifestyle.

Fenomen straniu: Cerul Bucureştiului luminat în toiul nopţii precum ziua (video)

Un fenomen misterios s-a petrecut pe cerul Bucureştiului în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, moment în care cerul a fost luminat extrem de puternic de parcă o explozie de proporţii s-ar fi produs.

Fenomenul inexplicabil a fost semnalat de numeroşi oameni, chiar mai mult a fost surprins cu ajutorul camerelor de securitate.

O lumină extrem de puternică, care a luminat cerul Bucureştiului timp de 3 secunde, ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea sa. Se poate specula că a fost vorba despre un meteorit de proporţii mici sau medii, care în contact cu atmosfera a luat foc şi astfel se poate explica lumina în cauză.

Alte voci susţin că a fost vorba despre un obiect spaţial neidentificat, care a pătruns în atmosferă şi din motive necunoscute a luminat cerul unui întreg oraş, pe timp de noapte, ca şi cum ar fi fost zi.

meteorit

Asemenea fenomene au fost înregistrate în diverse zone ale globului şi chiar înregistrate cu ajutorul camerelor de filmat. Concluzia la care s-au referit toţi specialiştii a fost că luminile în cauză au fost opera meteoriţilor pătrunşi în atmosfera Terrei. Această concluzie pare plauzibilă în condiţiile în care NASA a anunţat că în lunile ianuarie şi februarie (a.c.) un nor de meteoriţi se va abate asupra Terrei.

Loading...

loading...

Comentariile sunt închise.