Fenomen straniu: Cerul Bucureştiului luminat în toiul nopţii precum ziua (video)

0

Un fenomen misterios s-a petrecut pe cerul Bucureştiului în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, moment în care cerul a fost luminat extrem de puternic de parcă o explozie de proporţii s-ar fi produs.

Fenomenul inexplicabil a fost semnalat de numeroşi oameni, chiar mai mult a fost surprins cu ajutorul camerelor de securitate.

O lumină extrem de puternică, care a luminat cerul Bucureştiului timp de 3 secunde, ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea sa. Se poate specula că a fost vorba despre un meteorit de proporţii mici sau medii, care în contact cu atmosfera a luat foc şi astfel se poate explica lumina în cauză.

Alte voci susţin că a fost vorba despre un obiect spaţial neidentificat, care a pătruns în atmosferă şi din motive necunoscute a luminat cerul unui întreg oraş, pe timp de noapte, ca şi cum ar fi fost zi.

meteorit - Fenomen straniu: Cerul Bucureştiului luminat în toiul nopţii precum ziua (video)

Asemenea fenomene au fost înregistrate în diverse zone ale globului şi chiar înregistrate cu ajutorul camerelor de filmat. Concluzia la care s-au referit toţi specialiştii a fost că luminile în cauză au fost opera meteoriţilor pătrunşi în atmosfera Terrei. Această concluzie pare plauzibilă în condiţiile în care NASA a anunţat că în lunile ianuarie şi februarie (a.c.) un nor de meteoriţi se va abate asupra Terrei.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și