FENOMEN INEXPLICABIL. Un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într-o mașină (video)

Un eveniment straniu s-a petrecut la începutul lunii mai pe o autostradă din provincia chinezească SiChuan. Aparent din senin, un obiect spațial neidentificat și-a făcut apariția deasupra autostrăzii, provocând haos și teroare printre participanții la trafic.

Evenimentul este unul ieșit din comun pentru că niciodată în istoria X-Files nu s-a pomenit de un aparat de zbor de origine extraterestră, care coboară la doar câțiva metri deasupra unei autostrăzi pentru a opri traficul și mai apoi să înceapă să tragă asupra unei mașini până aceasta explodează.

Totul a fost surprins de către un șofer cu ajutorul telefonului mobil pentru ca mai apoi filmarea să fie încărcată pe Youtube și prezentată întregului mapamond.

Chiar dacă întreaga poveste pare desprinsă din filmele scrience-fiction sau pare trucată filmarea, lucrurile nu stau deloc așa pentru că în urmă cu câteva săptămâni, știrea a fost prezentată la mai multe posturi de televiziune din China.

ozn ataca o masina

După cum se poate observa din imaginile alăturate, OZN-ul pare să aibă o țintă fixă și nu trage asupra sa până ce oamenii nu își părăsesc mașinile. Apoi, în doar câteva secunde mașina cu pricina este atacată cu armament și explodează. Nu se poate preciza cine s-a aflat în acea mașină pentru că autoritățile chinezești au refuzat cu vehemență să ofere vreo explicație cu privire la acest eveniment incredibil.

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...