Fenomen inexplicabil: A cerut apă la propria înmormântare

Kelvin Santos a încetat să mai respire în timpul unui tratament pentru pneumonie şi a fost declarat decedat într-o zi de vineri. Mare le-a fost mirarea celor prezenţi când copilul s-a ridicat sâmbătă, în timpul înmormântării, şi i-a cerut tatălui său un pahar cu apă.

Băieţelul în vârstă de doi ani s-a ridicat şi a cerut apă, după care s-a aşezat la loc în cosciug, lipsit de viaţă, potrivit unui site brazilian de ştiri.

În mod inexplicabil, copilul care a fost declarat decedat şi predat familiei pentru înmormântare, s-a ridicat şi a spus „Tati, poţi să îmi aduci apă?”.

Tatăl copilului, Antonio Santos, a declarat: „Toată lumea a început să ţipe, nu ne venea să credem. Am crezut că a avut loc un miracol şi că băieţelul nostru a înviat. Apoi Kelvin s-a aşezat la loc, aşa cum fusese. Nu am putut să îl trezim. Era mort din nou.”

Antonio Santos a dus trupul neînsufleţit la spitalul Aberlardo Santos din Belem, unde doctorii l-au reexaminat şi au confirmat că nu erau semne de viaţă.

„M-au asigurat că este mort şi nu mi-au dat nicio explicaţie pentru ceea ce văzuserăm şi auziserăm.”

Ulterior, familia a amânat înmormântarea cu o oră, în speranţa că băieţelul se va trezi din nou. Nu s-a întâmplat, însă, aşa.

Convins că fiul său a fost o victimă de malpraxis, domnul Santos a înregistrat o plângere la poliţie, motiv pentru care a fost demarată o anchetă.

kelvin 69246300 - Fenomen inexplicabil: A cerut apă la propria înmormântare

„La un sfert de oră după ce au început resuscitarea, au venit şi mi-au spus că e mort şi mi-au dat trupul lui. Poate nu l-au examinat cum trebuie. Oamenii morţi nu se trezesc pur şi simplu şi vorbesc. Sunt determinat să aflu adevărul.”

feminis.ro

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns