Bizar

Fenomen inexplicabil: Cerul Rusiei aprins în plină zi. A fost deschis un portal interdimensional?

În 14 noiembrie 2014, în jurul orei 17:40 pm, locuitorii regiunii rusești Sverdlovsk au asistat la un fenomen ieșit din comun. Cerul s-a aprins având culoarea roșie-portocalie, fără însă a se auzi o explozie sau orice sunet care să anunțe acest fenomen.

Fenomenul bizar nu a putut fi explicat de oamenii de știință, motiv pentru care a lăsat loc speculațiilor. Inițial s-a spus că este vorba despre o lumină provocată de căderea unui meteorit gigant. Această ipoteză nu se poate proba din simplul motiv pentru care pe radare nu s-a înregistrat intrarea în atmosfera Terrei niciunui meteorit de dimensiuni mari.

Iubitorii teoriei OZN-urilor susțin că de fapt este vorba despre lumina pe care a degajat-o un obiect spațial neidentificat care a trecut pe deasupra Munților Ural. Se cunoaște foarte bine că zona în cauză este străbătută anual de numeroase astfel de obiecte neidentificate, dar niciodată până în prezent nu a mai fost văzută o astfel de lumină misterioasă.

O altă ipoteză se referă la deschiderea unui portal. Odată cu evoluția științei, s-a dovedit că planeta noastră, în anumite condiții, poate crea astfel de porți dimensionale prin care se poate ajunge fie într-un loc îndepărtat din Univers sau chiar într-o altă dimensiune.

lumina rusia - Fenomen inexplicabil: Cerul Rusiei aprins în plină zi. A fost deschis un portal interdimensional?

Deocamdată aceste 3 ipoteze nu vor putea fi niciodată probate, însă lumina gigantică care a acoperit cerul regiunii Sverdlovsk demonstrează faptul că în jurul nostru se pot petrece fenomene de care nu avem habar și pe care nu le vom putea explica prea curând. Imaginile sunt grăitoare și în acest fel grandoarea naturii este încă o dată pusă în valoare.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top