FENOMEN bizar dupa cutremurul din Japonia. O spuma alba a aparut peste tot

După cutremurul de 7,4 grade care s-a produs în Japonia, un fenomen ciudat, inexplicabil s-a produs. În orașul Fukuoka, acolo unde a fost epicentrul cutremurului, o spumă albă a acoperit tot orașul.

Fiind un fenomen inexplicabil, tot mai mulți japonezi și-au pus întrebarea dacă producerea cutremurului nu ar fi o consecință a proiectului HAARP.

Este binecunoscut faptul că de mai bine de 15 ani, armata americană lucrează la cea mai spectaculoasă armă. Un proiect gigant, o armă terifiantă.

Este cunoscută stația de cercetare din Gakona, Alaska, dar și cele din insulele din Pacific. În proiectul HAARP este utilizată ionosfera, care este situată la o altitudine de 270 de kilometri și care posedă proprietatea de a reflecta unde radio.

Ionosfera este o uriașă oglindă naturală. Ionosfera este capricioasă pentru că sunt schimbări foarte dese, uneori la câteva minute, cauzate de activitatea solară.

Din această cauză mulți specialiști au tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că lucrurile pot scăpa de sub control.

Nu este prima oară când se fac astfel de aprecieri. Și după devastatorul cutremur din Haiti a fost lansată o astfel de ipoteză, mai ales că, armata americană a trimis în zonă un vapor nuclear și peste 1000 de soldați, în timp ce haitienii așteptau ajutoare umanitare.

După cutremurul de joi, din Japonia, a urmat Ecuadorul să fie scena unui cutremur devastator. În același timp, în regiunile din nordul statului Peru, se producea un alt cutremur cu o magnitudine de 7,1 pe scara Richter.

Benjamin Fulford a făcut investigații în ceea ce privește proiectul HAARP și a declarat că dacă se trimite un fascicol de microunde de 1 miliard de wați în ionosferă, acesta va împinge ionosfera, care răspunde ca o membrană elastică. Aceasta se deplasează în sus, după care revine cu un recul puternic asupra Pământului. Vibrațiile produc mișcări ale plăcilor tectonice care duc la producerea unor cutremure foarte mari.

Fulford a făcu comparație cu un pahar care se sparge atunci când sunt emise sunete de o anumită rezonanță. Fizicianul Constantin Antohi susține că în zona Vrancea s-au produs cutremure care nu sunt de origine naturală. El a dat ca exemplu un cutremur de suprafață, produs la o adâncime de 35 de kilometri, după care au urmat replici în Ungaria, Cehia și Slovacia. În următoarele 14 zile au urmat 18 cutremure.

mousse japon - FENOMEN bizar dupa cutremurul din Japonia. O spuma alba a aparut peste tot

Aflându-se în Focșani, în timpul unui cutremur, a vrut să folosească telefonul mobil și a constatat că acesta nu funcția. Conform ipotezei sale, se formase un câmp electromagnetic, creat artificial, care a dus la producerea cutremurelor și nefuncționarea telefonului mobil.

Să ne amintim că Tesla a creat un cutremur în New York, în timpul unui experiment, atunci când a utilizat un generator de mare putere care utiliza energia electromagnetică.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns