Femeile de acum 15.000 de ani intretineau relatii sexuale cu niste creaturi ciudate

Femeile de acum 15.000 de ani intretineau relatii sexuale cu niste creaturi ciudate

Un doctor veterinar din Texas, SUA, a făcut o descoperire medicală importantă pentru istoria omenirii. Melba S. Ketchum, a realizat mai multe teste pe ADN-ul uman și experimente încât a reușit să determine faptul că femeile care au trăit în trecutul îndepărtat au avut parte de experimente sexuale ciudate.

Potrivit doctorului Ketchum, femeile care au trăit acum 15.000 de ani întrețineau relații sexuale cu anumite ființe păroase. Drept urmare al acestui comportament s-au născut reprezentanții unei noi specii, pe care în ziua de astăzi îi numim Bigfoot.

Echipa de cercetători alături de care lucrez de cinci ani poate confirma că testele ADN ne-au arătat că femeile care au trăit acum 15.000 de ani făceau sex cu nişte specii diferite de oameni, care trăiau în America de Nord“, a spus Melba S. Ketchum.

Studiile efectuate de doctoriţa de animale nu au putut fi probate pentru că nu a avut disponibilitatea să le pună la dispoziția altor cercetători. Femeia susține că atunci când își va încheia cercetarea va elabora o concluzie finală pe care o va arăta întregii opinii publice. Cu toate acestea, teoria doctorului american este plauzibilă și astfel explică apariția celebrului Bigfoot, care în opinia multora nu este altceva decât un hibrid între om și eventual maimuță. Ciudat este că nu putem să știm cauza pentru care femeile din trecut întrețineau relații sexuale cu acei monştri. Oare erau silite sau o făceau din plăcere?

loading...

Related posts