Descopera

FEMEILE, CEI MAI MARI RECEPTORI TELEPATICI

Specialiștii consideră că există o formă necunoscută de transmitere a informației de la un individ la altul sau de la un grup de persoane la altul.

Civilizații izolate care nu aveau contact unele cu altele au făcut descoperiri similare în același timp. Există o explicație, telepatia.
În anul 1952, specialiștii japonezi au observat că maimuțele de pe insula Koshima au început să spele cartofii dulci, înainte de a-i consuma. La scurt timp, maimuțele de pe alte insule din arhipelag au făcut același lucru. De menționat este faptul că între grupurile de maimuțe nu au existat contacte.

Rușii au fost primii care au studiat biocomunicația, inducând impulsuri electromagnetice și ultrasunete în creier și punând bazele telepatiei induse artificial. Au urmat chinezii care au dezvoltat programe complexe de control mental.

Telepatia nu este un subiect nou. Încă din anul 1743, Emmanuel Swedenborg scria despre telepatia naturală, despre comunicarea pe care o are cu îngerii și cu forțele cosmosului. El scria despre extraordinarul influx care transmite informația între două sau mai multe persoane.

În anul 1926, cercetătorii ruși constată că telepatia se datorează activității electromagnetice a creierului. Mai târziu, oamenii de știință ajung la concluzia că telepatia indusă artificial poate fi o armă eficace.

Câmpurile pulsate la frecvențe cuprinse între 0,5 și 2,4 Hz declanșează fenomene senzoriale. Distanța de la care se poate acționa este de 50 kilometri. Influența mentală de la distanță s-a dezvoltat la început în cercurile oculte, mai apoi a constituit obiectul cercetării militare și a serviciilor secrete.

S-a constatat că persoanele care receptează semnalele telepatice sunt, statistic vorbind, mai mult femei deoarece acestea dețin o capacitate mai mare de sugestie.

Un caz tipic de telepatie îl constituie puternica legătură dintre Eminescu și Veronica Micle. Ea scria, a doua zi de la moartea poetului, neștiind că acesta a murit, ea aflându-se la Văratec, ce n-ar da un mort din groapă, pentru un răsărit de lună.

La Universitatea Montana s-a efectuat un experiment inedit pe mai multe cupluri. Femeile au fost duse într-o aripă a laboratorului unde au fost branșate la aparate sensibile la modificările galvanice ale epidermei.

Bărbații au fost izolați într-o altă parte a laboratorului unde au avut parte de o baie într-o apă foarte rece. Șocul termic al bărbaților a fost înregistrat de toate femeile, cu toate că ele nu erau conștiente de ceea ce li se întâmplă soților.

Majoritatea apelurilor telefonice de tipul, mi-a venit ideea să te sun, sunt consecințe ale inducerii telepatice ale celor care doreau să fie contactați.

femeile - FEMEILE, CEI MAI MARI RECEPTORI TELEPATICI

În anul 1971, astronautul Edgar Mitchell care a făcut parte din echipajul misiunii Apollo 14, a reușit să ia legătura telepatic cu patru subiecți de la sol. Experimentul a rămas secret mulți ani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top