Take a fresh look at your lifestyle.

FEMEILE, CAPACITĂȚI EXTRASENZORIALE DEOSEBITE

În anul 1983, KGB-ul a demarat un amplu proiect în care militari de elită erau antrenați pentru misiuni paranormale.

Proiectul avea ca scop identificarea unor obiective militare prin puteri extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecări ale soldaților răniți.

În decembrie 1989, a luat ființă unitatea specială 10003. Din această unitate făceau parte 10 soldați antrenați în fenomene paranormale. Se spune că aceștia au contactat civilizații extraterestre iar mai multe apariții de OZN-uri au fost observate la Vladimirinska, locația unității 10003.

Generalul Vasili Irimenko a fost primul care s-a adresat presei pe această temă. Am învățat cum să chemăm OZN-urile în zona noastră de antrenament, a declarat el. Am ademenit OZN-urile cu ajutorul minții. Proiectul a fost condus de către directorul Institutului pentru Cercetarea Creierului Uman din Moscova.

Cercetătorii ruși consideră că omul este un sistem energo-informațional care captează informații din afara cognoscibilului.

Pentru a captat aceste surse externe s-au format trei grupuri, cercetători, militari și femei. Femeile au dezvoltat capacități extrasenzoriale deosebite. Creierul uman a fost adus pe aceeași undă cu cea a extratereștrilor, realizându-se comunicarea. Șase participanți au reușit această performanță, ei primind gradual permisiunea de a urca în OZN-uri.

Loading...

Extratereștrii le-au dat câteva scheme de diagnosticare și tratament. Nu au fost obținute informații militare.
Generalul Irimenko a mai spus că suntem într-o continuă monitorizare, că omenirea nu prezintă interes pentru extratereștrii. Există o singură temere, aceea că am putea să ne autodistrugem.

Schemele date de către extratereştri i-au ajutat pe ruși să realizeze aparatură medicală bazată pe rezonanță, utilizată cu mult succes în vindecarea unor boli.

loading...

Comentariile sunt închise.