Femeie astronaut: ”Extratereștrii vin peste noi”

0

În 1993, era ”back-up” pentru misiunea Mir-Altair, în 1996 a făcut prima vizită în spațiu, iar în 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Stația Spațială Internațională. După toate astea, lucrurile n-au mai fost la fel pentru Claudie Haignere.

Un reportaj publicat de UFOmania pe Youtube, ajuns deja la aproape un milion de vizualizări, prezintă o poveste mai puțin știută despre Claudie Haignere, prima femeie din Franța care a zburat în Spațiu.

I-au plăcut cărțile și s-a ocupat de studiu toată viața. Nu există domeniu despre care să nu știe să-ți spună câte ceva, dar parcă a fost atrasă ceva mai mult de stele, de planete și, în general, de necunoscutul altor lumi.

Tocmai d-aia și-a dorit atât de mult să facă parte din cel puțin o misiune spațială. I-a ieșit mai bine de atât, căci Claudie a vizitat Stația Spațială Internațională în 2001, devenind prima femeie europeană care ajunge acolo.

Numai că, vorba celor care nu citesc atât de mult, ”prea multă carte strică”. În 2008, a fost dusă de urgență la spital, după o criză care i-a speriat pe apropiați. A înghițit toate pastilele de prin casă și a început delirul:

”Pământul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informații. Extratereștrii vin peste noi”

Claudie Haignere - Femeie astronaut: ”Extratereștrii vin peste noi”

După tentativa de sinucidere, Claudie a intrat în comă. Și-a revenit miraculos, nu-și poate explica de ce a vrut să-și ia viața și nici de ce spunea de invazia extratereștrilor, iar acum conduce ”Cité des Sciences et de l’Industrie”, cel mai mare muzeu de știință al lumii.

A1.ro

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și