Bizar

Femeia diavol are un corn în frunte și trăiește în China

Zhang Ruifang este o bătrână de 106 ani, din provincia chineză Henan, unde este cunoscută sub pseudonimul de femeia diavol.

Acest nume i-a fost dat de vecini după ce un fenomen straniu s-a întâmplat cu ea. Din senin, un corn i-a ieșit din frunte și nimeni nu își poate explica motivul.

Misterioasă protuberanta cornoasă a început să se formeze prin 2009, iar de atunci şi până astăzi a ajuns să măsoare 6 centimetri în lungime. Pe de cealaltă parte a craniului, a început să îi iasă un alt corn. Locurile sunt sensibil simetrice.

Femeia a fost la numeroase controale medicale și ciudat este faptul că niciun medic nu i-a putut oferi o explicație clară. I s-a spus că este vorba despre un corn cutanat, dar în medicină nu s-a mai înregistrat un astfel de corn atât de mare.

Cornul cutanat este un diagnostic clinic care se referă la o proiecţie conică pe suprafaţa pielii care este similară cu un corn în miniatură. Baza cornului poate fi plată, nodulara sau crateriforma. Cornul cutanat este compus din keratina compactată.

În acest sens, toate aceste formațiuni sunt foarte mici și nicidecum de 6 centimetri ca în cazul centenarei din China.

loading...

Femeia diavol - Femeia diavol are un corn în frunte și trăiește în China

Straniu, sau nu, Ruifang sau femeia diavol, poartă în frunte un corn inestetic. Femeia susține că nu are legătură cu diavolul și că acel corn este doar o malformație la nivelul frunții.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top