FEMEIA CARE PUTEA DEPLASA OBIECTELE CU AJUTORUL MINȚII

Dacă privim în istorie vom vedea că multe persoane susțineau că au puteri psihice ieșite din comun. Unii dintre ei erau șarlatani, alții aveau cu adevărat astfel de puteri neobișnuite.

Nina Kulagina era femeia care deplasa obiecte cu ajutorul spiritului. Ea s-a născut la Leningrad, în anul 1927.

La 14 ani intră în armata Roșie, unde luptă și este avansată la gradul de sergent. În timpul războiului este rănită la cap de un obuz.

La scurt timp, după acest accident, ea a constatat că poate mișca obiectele din jurul său, cu ajutorul minții.

După război, ea și-a făcut o familie și a intrat într-un con de umbră. După anul 1960, ea devine o adevărată vedetă a URSS, până în anul 1990, când a murit.

Totul a început cu un eveniment minor care s-a produs. S-a enervat și a observat că obiectele care erau în preajma sa, au început să se miște. Într-un interviu pe care l-a acordat, înainte de moarte, Kulagina a declarat că pentru a activa aceste puteri, ea are nevoie de o perioadă în care să mediteze.

Loading...

Când simte o durere puternică în coloană, iar imaginile din fața ochilor devin neclare, știe că această putere psihică este activată. În timpul războiului rece, o serie de filme au fost făcute cu Nina Kulagina, în care ea ridică anumite obiecte cu puterea minții.. Filmele au fost difuzate, pentru a crea o stare de spirit negativă, în rândul americanilor.
După anul 1960, 40 de specialiști au consultat-o pe Kulagina, dintre care doi erau laureați ai premiului Nobel, și au căzut de acord în ceea ce privește puterea neobișnuită a Ninei Kulagina.

În unul din filme, cercetătorii sparg un ou într-un bazin cu apă. Kulagina are puterea, doar privind, de a separa albușul de gălbenuș, după care, albușul este mișcat într-un colț al bazinului și gălbenușul în celălalt colț.

În timpul acestor experimente, temperatura corpului Ninei creștea foarte mult, iar bătăile inimii se amplificau.

Testul suprem a fost dat, în anul 1970, când cercetătorii au dorit să vadă dacă puterile ei sunt la fel de mari, asupra materiei animale.

Inima unei broaște a fost pusă într-o soluție alcalină și a continuat să bată, cu ajutorul a doi electrozi care erau alimentați cu un curent electric. La început, Kulagina a făcut ca inima să bată foarte tare, după care, inima a început să bată tot mai lent, până s-a oprit.

Kulagina putea citi o hârtie, care era învelită într-o hârtie opacă, cu ajutorul degetelor. Un alt experiment s-a produs pe un celebru psihiatru rus, care era sceptic în ceea ce privește puterea Ninei Kulagina.  Aceasta l-a privit intens, câteva minute, după care psihiatrul a început să se învinețească, să se simtă foarte rău. Era la un pas de moarte, moment în care Kulagina a oprit experimentul.

kulagina3

Kulagina a lucrat pentru KGB, o bună perioadă de timp. Nu se cunosc experimentele la care a participat și câte victime au fost.

loading...

Comentariile sunt închise.