Mozaic

Femeia care a prezis drama din Colectiv cu 5 zile înainte, anunţă noi tragedii: Vor curge râuri de sânge

Maria Ghiorghiu, femeia care cu câteva zile înainte de incendiul de la clubul Colectiv spunea în direct, în emisiunea Agentul VIP, că „urmează o mare explozie cu mult fum”, anunţă că omenirea se va confrunta cu noi nenorociri.

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre nenorocirile care vor lovi omenirea, iar multe dintre proorocirile sale s-au adeverit, inclusiv devastatorul uragan Matthew.

Din păcate, femeia vesteşte o catastrofă aviatică. „Dragii mei,din păcate vom auzi de un tragic accident aviatic!
Unde anume si când,eu nu cunosc!

Dar vor curge râuri de sânge de la cei aflati in avion,si mai multe râuri de lacrimi amare,de la familiile rămase fara cei dragi„, a scris ea, pe blog.

De asemenea, ea ne avertizează să ne aşteptă la o explozie devastatoare la un depozit de substanţe şi materiale toxice. „De jos de la Pământ ceva ardea cu fum dens şi de culoare rozie până la portocalie.

r%C3%A2uri de s%C3%A2nge - Femeia care a prezis drama din Colectiv cu 5 zile înainte, anunţă noi tragedii: Vor curge râuri de sânge

Dragii mei,vom auzi din păcate de vreun accident sau de o  mână criminală , la un Sediu in care se afla substante sau materiale extrem de toxice pentru viata omului. Unde anume si când, nu mi s-a descoperit„, a mai scris ea.

romaniatv.net

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top