FBI, ALERTĂ DE NIVEL PATRU! Un potențial atac nuclear de la un OZN

În 17 aprilie 1997, FBI-ul a emis o alertă generală de nivel patru. Se făcea referire la un potențial atac nuclear. În dimineaţa acelei zile, satelitul GEOS 9 a căpătat o fotografie cu un uriaș obiect care survola Alaska. O jumătate de oră mai târziu, obiectul survola Vancouver Island.

În aceeași perioadă de timp, deasupra Pacificului, la 80 kilometri de San Francisco, a fost reperat un alt obiect de dimensiuni foarte mari. S-a estimat că cele două obiecte aveau o lungime de 40 kilometri.

La orele 11, alte două obiecte au fost reperate deasupra statului Colorado. Specialiștii de la agenția NORAD au spus că este vorba despre OZN-uri mamă, care incorporează zeci de obiecte zburătoare mai mici.

Agenția Reuter a publicat comunicatul celor de la NORAD. Câteva ore mai târziu, agenția NORAD retrage fotografiile de pe site și dă un comunicat în care se spunea că fotografiile la care se făcuseră referire nu prezentau realitatea. Satelitul avusese probleme de transmisie. Un comunicat fără explicații care a dat naștere la ipoteze și scenarii.

Cu o lună înainte de aceste evenimente, în 15 martie 1997, specialiștii de la observatorul din Otawa au captat imagini cu un misterios obiect de dimensiuni mari care a survolat Canada. Obiectul a putut fi observat și cu ochiul liber. Angajații de la o fabrică din apropierea orașului Otawa au fost martori la acest eveniment.

Loading...

Obiectul avea formă sferică, luminat în culori galben și portocaliu și a staţionat 30 de minute deasupra unui râu din apropiere.

Două zile mai târziu, șoferii care circulau pe o autostradă din Luskville, Canada, au fost martori la un eveniment similar. Numai că de această dată, din sfera luminoasă s-au desprins alte sfere mai mici care au survolat zona mai multe minute.

Martorii au descris evenimentul ca fiind unul magnific. Luminile se deplasau în zig zag și aveau culori diferite. Au dispărut după câteva minute zburând în formaţie.

Poate că cea mai spectaculoasă apariție s-a produs în martie 1997, deasupra orașului Phoenix, SUA. Mii de persoane au fost martori la apariția pe cer, aproape trei ore, a unor obiecte luminoase.

NORAD

La acel moment, armata americană și NASA nu au dorit să facă nici un comentariu. Cu toate că orașul dispune de un aeroport, radarele nu au captat imagini cu acestea.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...