Fatidicul 11 revine: Doua mari cutremure s-au produs in Indonezia. (Video)

Două cutremure cu magnitudini foarte mari s-au produs astăzi în partea de vest a regiunii Sumatra. Cutremurele au avut o magnitudine  de 8,6, respectiv, 8,2 și au zgâlţâit din toate părţile Indonezia. Chiar dacă cele două cutremure s-au produs în ocean, nu s-au înregistrat pierderi de vieţi, dar cu toate acestea a fost emisă alertă de tsunami.

Agenția indoneziană pentru dezastre anunţa că cel mai serios impact îl va suferi insula Simeulue, în sudul Sumatrei. Centrul american de avertizare pentru tsunami a anulat avertizarea de tsunami pentru toate zonele din oceanul Pacific.

Valuri de până la 1 metru înălțime au fost semnalate în mai multe zone din Indonezia, cele mai mari fiind înregistrate în Meulaboh, conform Centrului pentru Alerte de Tsunami din Pacific, citat de CNN.

Chiar dacă cele două cutremure de intensitate foarte mare nu au produs pagube materiale şi nici umane este interesant faptul că s-au produs în fatidică dată de 11 aprilie 2012, la fix un an şi o lună de când s-a înregistrat puternicul seism din Japonia (11 martie 2011). Se pare că data de 11 este predestinata cutremurelor majore din lume. Este posibil ca şi în România marele cutremur să se producă tot într-o dată de 11? Rămâne de văzut, însă, după cum se produc cutremurele mari în lume, ziua de 11 este cea mai potrivită pentru producerea unui cutremur major.

Numerologul Anatol Basarab a declarat în ziarul Libertatea despre semnificaţia zilei de 11.  “Poate fi considerată o zi satanistă, deoarece presiunea care se va exercita asupra psihicului uman va fi mare. Nu toţi oamenii rezistă fără a face vreo prostie sau ceva regretabil. Starea psihică a maselor este agitată, nerăbdătoare, plină de agresivitate. Pe fondul acestor presiuni şi stări emoţionale, oamenii pot face tot felul de greşeli”, crede numerologul.
11 septembrie 2001, SUA, atentatul Word Trade Center
11 aprilie 2004, Spania, atentatul cu bomba din Madrid
11 martie 2011, Japonia, cutremur devastator de 9 grade si un tsunami pe masunra
11 aprilie 2012, Indonezia, doua cutremure de 8,6 si 8,2 magnitudine
loading...
S-ar putea să-ți mai placă și