Fața extraterestrului din Antarctica, iluzie optică sau structură inexplicabilă?

Fața extraterestrului din Antarctica, iluzie optică sau structură inexplicabilă?

Fața extraterestrului din Antarctica este denumită structura care se poate vedea cu ajutorul programului Google Earth. Această imagine provoacă numeroase controverse și discuții, nu doar cu privire la încălzirea globală, ci și la originea acestui fenomen.

Fața extraterestrului din Antarctica

Din cauza încălzirii globale gheața din Antarctica se topește. În urma acestui fenomen, relieful începe să se vadă și să prindă contur. Aceasta este cauza pentru care această figură bizară se poate vedea cu ajutorul programului Google Earth. La coordonatele 72 00′ 37.00″ S, 168 34′ 40.00 E se poate vedea structura inexplicabilă.

Fața extraterestrului din Antarctica

La prima vedere putem spune că este vorba despre un lucru misterios și inexplicabil. Există numeroase voci care susțin că este vorba despre o structură, care s-a aflat timp de mii de ani, sau mai mult, ascunsă sub stratul gros de gheață din Antarctica. Odată cu topirea ghețurilor, această structură devine vizibilă.

Nu este pentru prima dată când o astfel de imagine provoacă isterie. Așa s-a întâmplat și cu fața misterioasă de pe Marte, care a stârnit o întreagă nebunie.

Cydonia – chipul de pe Marte

Pe 25 iulie 1976, orbiterul Viking 1 trimite o imagine în care se evidenţiază o formaţiune cu aspect de faţă umană. Imediat după ce a fost văzută, publicul a început să vorbească despre o fostă civilizaţie marţiană ce a lăsat o dovadă a existenţei sale.

NASA a interpretat corect imaginea: este doar un deal, cu o forma neobisnuită, aspectul de faţă umană fiind dat de modul în care cade lumina solară.

Bineînţeles că explicaţia nu a convenit amatorilor de exatratereştri. Aceştia au fost animaţi şi de câteva formaţiuni cu aspect de piramide.

Cydonia - chipul de pe Marte

Formaţiunea se află în regiunea numită Cydonia, o parte de tranziţie între regiunile muntoase din sud şi câmpiile din nordul planetei. În această regiune se află multe dealuri şi masive muntoase izolate.

În lipsa unei imagini detaliate, astronomii nu puteau convinge publicul că “chipul de pe Marte” era doar un deal.

Teorii și controverse – Fața extraterestrului din Antarctica

Care este adevărul despre fața extraterestrului din Antarctica? Care este originea sa și ce reprezintă?

Extraterestru?

O primă teorie se referă la chipul unui extraterestru. Teoria extraterestrului se referă la originea rasei umane, care ar fi fost creată de o specie extraterestră.

Chipul unui viking

Această teorie se bazează pe faptul că unii oameni văd casca metalică cu un nas mic. Acest fapt le inspiră oamenilor ideea unui viking.

Fața extraterestrului din Antarctica

Titanul sau gigantul

O altă teorie spune că această ființă ca un gigant înghețat. Mulți sunt, de asemenea, convinși că oamenii mai mari cutreierau pământul între sau înainte de dinozauri. 

Fața extraterestrului din Antarctica – Iluzie optică

Poate că cea mai plauzibilă teorie este cea a iluziei optice. La fel ca și în cazul Feței de pe Marte, cea din Antarctica este rezultatul jocurilor dintre lumină și umbră.

Alte anomalii inexplicabile din Antarctica

Pentru că Antarctica este un teritoriu internațional protejat, multe țări au protestat față de lucrările de excavație întreprinse de armata SUA.

Nicole Fontaine, președintele Parlamentului Francez, declara, dacă armata americană a construit ceva acolo, ea violează Tratatul internațional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce e vorba.

Descoperirea poate fi ceva ce are o vechime de 12000 de ani, care a fost acoperit de ghețuri. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structură artificială de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie ceea ce ascunde.

Cu toate comentariile și declarațiile internaționale, Pentagonul a transportat în Antarctica o gigantică mașină sfredelitoare numită Subterrene, alimentată cu energie nucleară și dispozitive robotice.

Subterrene este o mașinărie capabilă să realizeze adevărate călătorii subterane. Ea poate să distrugă rocile grele și straturile de gheață. În urma acestor operațiuni, în Antarctica au fost înregistrate cutremure și anomalii magnetice.

Antarctica

În anul 2001, imediat după începerea acestor operaţiuni, militarii care lucrau în zonă, au avut nevoie de intervenții medicale ca urmare a fenomenelor produse. Anomaliile au fost resimțite până la baza rusească Vostok din Antarctica. Tot în acea perioadă, o echipă a unui canal de televiziune american a dispărut în mod misterios.

Au urmat evenimentele tragice din 11 septembrie 2001, și opinia publică internațională pare să fi uitat de incidentele din Antarctica. A urmat anul 2002, când mai mulți reporteri de la o televiziune californiană au dispărut în mod misterios.

Forțele speciale SEAL ale marinei americane au reușit să recupereze o înregistrare video realizată de reporterii dispăruți, care prezenta un artefact uriaș în calota glaciară.

Imediat după aceste evenimente, oamenii de știință au readus în dezbatere incidentul produs în anul 1995, atunci când a fost lansat un balon meteorologic. În momentul recuperării lui, aparatele de măsură au prezentat o dată anterioară lansării, anul 1965.

Multe voci susțin că în Antarctica există un vortex temporal care ar putea să aibă legătură cu artefactul din interiorul calotei glaciare.

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)