Fastfood si mezeluri, doua otravuri mortale

În carnea de vită dintr-un hamburger, în câteva ţări s-au găsit medicamente veterinare că Ivermectin, care a fost legat de deteriorări neurologice la oameni, sau Flunixin, un antiinflamator care poate cauza tulburări la nivelul rinichilor, ulcer de stomac, probleme la colon şi apariţia sângelui în materiile fecale.

Renunţaţi la carnea procesată, în general, şi la cea preparată la fast-food, în mod special. Încercaţi să vă aprovizionaţi de la crescătorii de vite locali, care îşi cresc animalele preponderent cu iarbă. De regulă, vacile crescute astfel sunt mult mai sănătoase şi au nevoie şi de mai puţine medicamente. În plus, carnea lor este mai nutritivă.

Alegeţi un furnizor care îşi controlează cu regularitate vitele, nu orice sătean are vaci sănătoase. Hot-dogii sunt plini de grăsimi săturate, foarte greu de digerat şi de asimilat de către organism. Încercaţi cremvurstii vegetarieni. Produsele de fast-food conţin şi o substanţă numită azodicarbonamida, fololosita şi la obţinerea materialelor plastice.

MRSA este o bacterie deseori letală, rezistenta la antibiotice. Despre aceasta se crede că se înmulţeşte la animalele cărora li se dau antibiotice în exces pentru a li se stimula creşterea şi că ar putea fi găsită şi în carnea care ajunge în supermarketuri.

Bacteria moare atunci când carnea infectată este gătită cum trebuie, dar şi manevrarea improprie a acesteia ar putea duce la îmbolnăvire. Nitritul de sodiu, folosit la majoritatea mezelurilor din comerţ, este considerat cel mai nociv aditiv alimentar, deoarece măreşte riscul de cancer colorectal, chiar şi cu 50%, şi riscul de cancer pancreatic.

Loading...

Renunţaţi la mezeluri obţinute industrial, unul din 30 de oameni moare de cancer tocmai din cauza mezelurilor. Sunt pline de conservanţi care, odată ajunşi în organism, sunt periculoşi pentru pancreas.

fastfood

Mezelurile conţin aşa-numitele grăsimi ascunse, care formează 40% din greutatea acestor preparate, aparenţa de carne este dată tot de aditivii alimentari. Dintr-o listă de aproximativ 20 de ingrediente, doar unul singur este carne.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și