Descopera

FAPTE INEXPLICABILE! ZONA TĂCERII, TRIUNGHIUL BERMUDELOR MEXICAN

În Mexic există o zonă în care câmpul magnetic înghite orice sunet. A fost numită Zona tăcerii. Busolele se rotesc sălbatic, radiourile nu reușesc să intre în nicio frecvență și bateriile îşi pierd brusc energia. Este aproape imposibilă recepția undelor TV sau a telefoanelor mobile.

Acest misterios spațiu se află în deșertul mexican la 400 kilometri de granița cu SUA. Această zonă sfidează legile fizicii. Mulți compară această zonă cu Triunghiul Bermudelor, deoarece acolo au avut loc multe accidente aviatice, dispariții de oameni și animale.

Spațiul este situat între paralele 26 și 28, la fel cu piramidele egiptene, cu Cape Canaveral, dar și cu orașele sfinte din Tibet.
Se apreciază că în zonă există un centru magnetic foarte puternic în care energia este concentrată în sol. Unii vorbesc despre Trino Vortex, ca despre un portal care se află între bifurcațiile unor tornade magnetice. În zonă sunt formațiuni de rocă ciudate și există multe rapoarte asupra florei și faunei cu caracteristici mutante.

Întinderea deține depozite enorme de minerale, care par să genereze câmpuri electromagnetice puternice, care atrag meteoriți mai mult decât în orice altă parte a lumii. În zonă, au fost înregistrate multe incendii cauzate de obiecte misterioase care aterizează pe vertical în deșert.

Sunt persoane care susțin că au văzut creaturi umanoide ciudate. Un cercetător care se rătăcise în zonă a declarat că a fost direcționat către baza de cercetare de către trei umanoizi. În zonă au fost descoperite ruinele unui observator astronomic, a cărui vechime nu a fost datată.

Din cauza acestor anomalii, localitățile din apropiere au rămas pustii. Încă din anul 1910, au fost observate obiecte zburătoare misterioase. Alții vorbesc despre apariția unor mingi de foc pe cer.

loading...

Primul eveniment care s-a petrecut în zonă a avut loc în anul 1930, când un aviator care se îndrepta către Texas a raportat prin radio că are probleme tehnice. După câteva minute, avionul a dispărut și nu a mai fost niciodată recuperat.

Începând cu anul 1968, zona a intrat sub aripa guvernului și este spațiu interzis. În același an, o rachetă experimentală a pătruns în spațiul aerian al acestei zone. Americanii au periat zona pentru a o recupera. Au recuperat racheta care nu explodase, dar au luat mostre de nisip și au măsurat radioactivitate care era foarte ridicată.

ZONA LINI%C8%98TII - FAPTE INEXPLICABILE! ZONA TĂCERII, TRIUNGHIUL BERMUDELOR MEXICAN

Se spune că această radioactivitate ridicată este cauza apariției unor șerpi gigantici și a unor roci care au culoarea albastră.
Ca și corpul omenesc, Terra are centri energetici în care este captată energia. Zona tăcerii este una dintre aceste chakre. Este o regiune vizitată de extratereștrii din aceste cauze.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top