Take a fresh look at your lifestyle.

Fapte din India antică: Chirurgia plastică, manipularea genetică și zborul în spațiu

Nivelul percepției actuale despre trecutul îndepărtat al omenirii este unul extrem de scăzut. Nu doar faptul că cele mai multe secrete sunt încă un mister cu privire la organizarea sau modul de trai al civilizațiilor care au trăit cu mii de ani în urmă, dar și nivelul lor tehnologic este perceput ca fiind unul scăzut. Toate acestea probabil că au fost transmise în mod intenționat generațiilor actuale petru că altfel nu se explică numeroase descoperiri și fapte din trecut.

Una dintre cele mai complexe civilizații care a trăit pe Terra, mult mai avansată decât a noastră din toate punctele de vedere, și-a dus existența pe teritoriul actual al Indiei. Numeroase manuscrise sugerează că oamenii din acele vremuri atinseseră un nivel al dezvoltării ieșit din comun. De exemplu, chirurgia plastică sau manipularea genetică erau forme de manifestare obișnuite în medicina antică din India. Doctorii puteau vindeca numeroase boli și atunci când era nevoie apelau la modificări genetice pe corpul uman pentru a conferi diverse forme sau aspecte oamenilor obișnuiți. Una dintre cele mai comune forme de vindecare se referea la dezvoltarea grefelor și înlocuirea organelor care nu mai funcționau la parametri optimi.

Toate aceste informații prețioase sunt scrise în celebrele cărți antice care sunt cunoscute sub numele de Vede. Mai mult de atât, această civilizație antică reușise să dezvolte un tip de avioane ciudate, numite Vimanas, care erau capabile să decoleze vertical și să ignore orice formă a gravitației. Acesta este un alt exemplu care sugerează gradul tehnologici deținut de antici.

Chiar dacă aceste informații au fost păstrate de milenii în scrierile care datează din acele vremuri, omenii fie că nu au fost pregătiți să accepte superioritatea anticilor, fie că informațiile au fost ignorate din motive subiective. De-a lungul timpului, am fost învățați că omul se trage din maimuță și că acum 5000 de ani, când indienii antici atingeau culmile tehnologiei, oamenii se zbăteau să supravieţuiască în stadiul primitivismului.

Lucrurile tind să se schimbe în prezent, iar cei mai importanți reprezentanți ai statului Indian recunosc public mândria pe care o poartă strămoșilor lor. Narendra Modi , prim-ministrul Indiei, a recunoscut public, într-o conferință de presă, că strămoșii lor gestionau cu finețe manipularea genetică și ale celulelor stem. Pentru ca publicul să înțeleagă mai bine a fost dat un exemplu concludent, Ganesha și Kama. Aceste două personalități antice au trecut cu succes prin procesul manipulării genetice. Ganesha a fost un om obișnuit care datorită curajului de care a dat dovadă a fost răsplătit cu un cap de elefant. Astfel omul a ajuns la rangul de zeu și capul său obișnuit a fost înlocuit cu unul a celui mai frumos elefant.

ganesha

Loading...

Kama este un alt exemplu interesant pentru că ar fi fost primul om care nu s-a născut în pântecele mamei sale. De aici putem deducem că a fost creat în laborator, ceea ce sugerează încă o dată dacă mai era nevoie faptul că anticii atinseseră un nivel impresionant al cunoașterii.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele importante care se regăsesc scrie negru pe alb în cele mai mărețe texte din antichitate. Este la îndemâna oricui să realizeze faptul că istoria a fost modificată în mod voit și ascunsă de ochii oamenilor pentru a nu le da posibilitatea să-și dezvolte percepția despre ceea ce înseamnă viața cu adevărat.

loading...

Comentariile sunt închise.