Descopera

Fapte controversate: A existat o legătură între civilizația antică egipteană și extratereștrii?

Civilizația antică egipteană este una dintre cele mai misterioase culturi, care a existat pe Terra. De-a lungul ultimilor ani, numeroase descoperiri i-au împins pe unii dintre arheologi să sugereze că a existat o legătură certă între această civilizație și vizitatorii intergalactici.

Legătura nu este una demonstrabilă, ci mai mult de află la nivelul de ipoteză. Această ipoteză s-a născut în urma descoperirilor controversate, care au fost realizate în ultimii ani.

Piramidele

Atunci când te gândești la Egiptul Antic, prima imagine care îți vine în minte este cea a piramidelor. Construcția acestora reprezintă și în ziua de astăzi o controversă solidă în rândul specialiștilor. Teoria clasică sugerează că piramidele din Egipt au fost construite de oameni pentru faraonii lor, dar această teorie nu este acceptată pe deplin.

Cine a construit piramidele cu adevărat? Cum a fost posibil ca o mână de sclavi să transporte blocuri de piatră, de circa 50-60 de tone, pe distanțe de sute de kilometri? Odată aduse la fața locului, cum au fost ridicate aceste blocuri de piatră și așezate la milimetru pentru a oferi o structură piramidală, care să reziste mii de ani?

Acestea sunt doar câteva dintre banalele întrebări care contestă faptul că piramidele nu au fost ridicate de oameni. Și atunci de cine și cu ce scop? Un alt fapt interesant, sugerat de descoperirile de ultimă oră, arată că piramidele nu au fost niciodată folosite drept mormânt al faraonilor. Și atunci care a fost scopul lor inițial?

Hieroglifele

Un alt fapt controversat este cel al picturilor murale și al hieroglifelor din interiorul piramidelor. Straniu s-au nu, analizele de laborator au demonstrat că acestea au fost adăugate mulți ani după ce piramidele au fost construite. Oare este posibil ca egiptenii antici să fi găsit piramidele acolo și apoi le-au împodobit cu elemente din cultura lor?

loading...

De asemenea, hieroglifele egiptene sunt fascinante. Există numeroase semne care ne aduc aminte de OZN-uri sau diferite aparate de zbor ciudate. Mai mult de atât, pe pereții Marii Piramide este înfățișat un bec imens care pare să lumineze. Oare egiptenii antici au ajuns la stadiul în care să descopere electricitatea? Cu siguranță că nu, și atunci de unde atâtea cunoștințe tehnice?

 Papirusul Tulli

Acest papirus nu ar fi trebuit să existe niciodată. De ce? Pentru că informațiile pe care le conține sunt de-a dreptul năucitoare. Pe lângă faptul că Papirusul Tulli descrie o întâlnire cu ființele extraterestre, acolo sunt descris numeroase obiecte spațiale neidentificate, care au fost văzute pe cerul din Egiptul Antic.

Un alt document sacru este  Canonul regal din Torino, care este dovada vie că zeii au domnit peste această civilizație, în trecutul îndepărtat. Cel mai concludent exemplu este cel al faraonului Shemsu-Hor, necunoscut de istoria modernă, care a domnit nu mai puțin de 13.400 de ani.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top