Spiritualitate

FANTOMELE ȘI COLIZIUNEA DINTRE DOUĂ UNIVERSURI

0views

Cimitirul Pere Lachaise, Paris, este poate cel mai cunoscut cimitir din lume. Multe persoane susțin că este un cimitir bântuit. Situat în plin centru al Parisului, aici sunt înmormântați Piaf, La Fontaine, Chopin și multe alte celebrități. Sunt multe întâmplări legate de acest cimitir. În anul 1997, apar primele fotografii realizate în cimitir cu imortalizarea unor fantome.

Mulți vizitatori susțin că în ceas de seară s-au întâlnit pe aleile cimitirului cu o femeie în alb. Bărbații care au văzut-o au avut grave probleme psihice. Cea mai cunoscută fantomă a cimitirului este cea a cântărețului rock, Jim Morisson, mort în anul 1971. El a devenit celebru cu melodia Doors. În anul 1997, un istoric al muzicii rock, Brett Meisner, face o vizită la mormântul lui Morisson. Fiind un iubitor al muzicii lui Morisson face câteva fotografii la mormântul acestuia.
În una dintre fotografii, în fundal, a fost imortalizată o persoană îmbrăcată în alb. Examinând cu atenție fotografia a remarcat faptul că persoana în cauză seamănă extrem de mult cu Morisson.

Experții au verificat negativul filmului, care nu prezenta trucaje. Alți cunoscători ai lui Morisson au fost uluiți de asemănarea izbitoare dintre Morisson și persoana din fotografie. O altă întâmplare stranie este aceea a unui tânăr britanic. El a vizitat un cimitir al soldaților, căzuți în Primul Război Mondial, situat în Germania. În una dintre poze apare o siluetă bizară, îmbrăcată în uniformă militară de epocă. În cartea sa, Parapsihologia, scriitorul Paul Comanescu susține că fenomenul fantomelor este o realitate. Explicațiile care s-au dat la aceste apariții sunt legate de reîncarnare. El vorbește despre un model ciclic, în care materia se reîntoarce în sistem sub o altă formă.

În parapsihologie există o formă de memorie, numită memoria aurei, iar fenomenul se numește efectul fantomă.
Fantomele viilor și ale morților conservă memorii bioenergetice, forme de bioenergie capabile să înmagazineze forma organismului viu. Această acțiune conservată continuă și după ce organismul nu mai e viu. Bioenergia nu piere niciodată, ea se transformă. Aceste fenomene au patru caracteristici importante. Fenomenele de bântuire au o zonă limitată, respectiv o cameră, o clădire, un obiect și se produc în urma unei traume sau a unei morți.

Nu necesită prezența unui medium, sunt persistente, dar nu și periodice. Parapsihologul Colin Wilson susține că există un automatism al fantomelor. Ele revin acolo unde au trăit, la locul crimei sau al accidentului care a dus la sfârșitul persoanei în cauză. Faptul că fantomele apar de regulă, în urma unor morți violente, se explică prin faptul că în momentul uciderii unei persoane, prin moarte violentă, are loc o emisie masivă de bioenergie. Fantomele apar atunci când are loc o coliziune între două universuri.

Loading...

În cadrul ședințelor de spiritism, un medium cheamă spiritele. Acestea se materializează în fantome, datorită unei substanțe numite ectoplasmă, pe care mediumul o emană. Fantomele sunt ale persoanelor cunoscute, dar pot fi și ale unor persoane necunoscute.

fantome-de-james-morrison-au-pere-lachaise-625x280

Comanescu vorbește despre influența locală a fantomei. Există locuri în care au locuit persoane și și-au pus amprenta puternic pe fiecare obiect din casă. Fantoma nu va părăsi acea zonă niciodată, dat fiind încărcătura bioenergetică a locului. Și obiectele se pot încărca bioenergetic, păstrând amprenta energetică a defunctului.