Take a fresh look at your lifestyle.

FANTOMA, o energie personală persistentă

0

Frederic Myers, cercetător britanic, caracteriza fantoma ca fiind manifestarea unei energii personale persistentă. Myers este fondatorul Institutului de Cercetări Psihice din Londra și zeci de ani a efectuat studii în acest sens.

El a analizat experiențele a mii de subiecți care au declarat că au fost martori la astfel de apariții, că au avut viziuni, au auzit voci ale persoanelor defuncte, au primit semne sau mesaje. Myres a avansat ideea că între spirit și apropiații decedatului se produce un fenomen pe care l-a numit transmitere de gândire. Comunicarea dintre spirit și apropiații lui ia forma unor imagini, viziuni sau poate fi auditivă.

Ulterior, alți specialiști au preluat teoria lui Myers, completând că în urma unor tragedii pot apărea reprezentări spectrale. Apariția acestora este însoțită de senzația unui curent rece, ele pot trece prin pereți, degajă un miros specific, iar animalele de companie au un comportament ciudat, agresiv sau de apărare.

Semnele prin care un spirit comunică sunt diverse. În primul rând, visele, apoi, senzația unei prezențe invizibile lângă dumneavoastră, mirosuri specifice sau semne. Alte întâmplări la fel de ciudate sunt cele în care întâlnim prieteni vechi ai defunctului, pe care nu i-am văzut ani de zile sau recuperăm obiecte pe care le consideram pierdute și aparțineau defunctului.

Au fost cazuri în care spiritul unui defunct apărut în vise a pus în gardă subiectul asupra unui eveniment tragic sau accident, care urmau să se producă.

Loading...

Pentru că moartea este un imens necunoscut, ne este frică. Specialiștii au clasificat oamenii în trei categorii. Materialiști care cred că după moarte viața s-a încheiat, a doua categorie cred că după moarte există viață, dar nu înțeleg sub ce formă, iar cea de a treia este formată din cei inițiați care cred în evoluția spiritului după moarte.

fantome

Eglen Garett, cercetător american, relata cum trei zile de la moartea unei persoane se desprind din corpul său spirale de energie. În România, Valeriu Popa a înregistrat pe fotografie, timp de trei zile, ieșirea sufletului din corp. Un cercetător rus Serghiev, a reușit să descopere prin măsurători, la o distanță de 4 metri de un cadavru, un câmp de forță electromagnetic foarte puternic.

loading...